Omleta a avut o aromă deosebită, față de cea obișnuită, prăjită. O rețetă gustoasă, merită încercată, atunci când nu ai timp de ceva mai complicat.
Se pregătesc ingredientele.
Cartofii se taie bucăți groase, țărănești. Se amestecă cu sarea, piperul, oreganul, și ardeiul capia, tăiat fâșii înguste și subțiri.
Se bat ouăle, și se adaugă puțină sare și piper. (Eu am pus delikat).
Se bagă la cuptor pentru 20-25 minute, în cuptorul preîncălzit. De preferat să fie acoperiți cu staniol, dacă observați că se usucă pe margine cartofii, și atâta tot.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.