Omleta a avut o aroma deosebita, fata de cea obisnuita, prajita. O reteta gustoasa, merita incercata, atunci cand nu ai timp de ceva mai complicat.
Se pregatesc ingredientele.
Cartofii se taie bucati groase, taranesti. Se amesteca cu sarea, piperul, oreganul, si ardeiul capia, taiat fasii inguste si subtiri.
Se bat ouale, si se adauga putina sare si piper. (Eu am pus delikat).
Se baga la cuptor pentru 20-25 minute, in cuptorul preincalzit. De preferat sa fie acoperiti cu staniol, daca observati ca se usuca pe margine cartofii, si atata tot.
Pofta buna !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.