O rețetă ușoară și sănătoasă, pentru o seară de primăvară! Yummy .
Se pregătesc ingredientele. (Am uitat să pun zeama de lămâie "la pozat").
Se taie castraveții, ceapa și măslinele rondele (asta în caz că nu le cumpărați deja tăiate).
Se taie roșiile în bucățele nu foarte mici.
Se pun toate legumele într-un vas și se amestecă.
Acum preparăm dressingul: În uleiul de măsline adăugăm busuiocul și zeama de lămâie (puteți pune puțină sare de lămâie, în caz că nu aveți lămâia proaspătă la îndemână). Se adaugă peste legume și se amestecă. Adăugați sare, piper după gust, dar țineți cont că și brânza este sărată.
Tăiați brânzica bucățele și adăugați-o în salată.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.