Reteta originala este cu capsuni. Eu nu am avut,asa ca am facut cu kiwi. O inghetata racoritoare,plina de savoare.
Din kiwi si zahar faci un piure in blender.
Galbenusurile si restul de zahar le bati pe baie de aburi pana se inalbesc si se ingroasa.Iei de pe aragaz si racesti amestecand incontinuu.
Bati frisca separat
Amesteci piureul de kiwi cu galbenusurile si frisca. Pui intr-o caserola si la congelator.
Cat o tii la congelator o scoti din ora in ora si o mai mixezi,de 2,3 ori,ca sa nu aiba ace.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.