O ciorba foarte bogata in legume si verdeata, deci sanatoasa, cu multe vitamine asa cum avem nevoie primavara.
Pregatim legumele, le curatam si le spalam bine.
Tocam ceapa marunt si o punem in oala, umpluta jumatate cu apa, pe foc.
Adaugam imediat morcovii, pastarnacul si telina date pe razatoare.
Apoi merge si dovlecelul taiat cuburi.
Urmeaza si ardeiul gras taiat mai maricel.
Punem si cartofii taiati asa ca pentru ciorba.
Dupa ce legumele au fiert, sunt patrunse, adaugam salata si loboda taiate fidelute.
Si imediat punem leusteanul tocat, borsul dat intr-un fiert separat si ouale batute. Potrivim de sare si dupa 5 minute oprim focul.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.