Ceva bun, deloc complicat si cu multe legume asa cum este bine sa consumam pentru o alimentatie sanatoasa.
Ne pregatim ingredientele necesare. Scoatem pungile de legume de la congelator.
Fierbem pieptul de pui si il taiem bucati.
Intr-o tigaie incinsa topim untul.
Adaugam cele trei pungi de legume si conserva de porumb.
Turnam peste ele si 2-3 polonice din zeama in care a fiert puiul.
Cand s-au mai patruns legumele si orezul punem bucatile de pui, condimentele si potrivim de sare. Mai lasam pe foc 5 minute si este gata.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.