Ceva bun, deloc complicat și cu multe legume așa cum este bine să consumăm pentru o alimentație sănătoasă.
Ne pregătim ingredientele necesare. Scoatem pungile de legume de la congelator.
Fierbem pieptul de pui și îl tăiem bucăți.
Într-o tigaie încinsă topim untul.
Adăugăm cele trei pungi de legume și conserva de porumb.
Turnăm peste ele și 2-3 polonice din zeama în care a fiert puiul.
Când s-au mai pătruns legumele și orezul punem bucățile de pui, condimentele și potrivim de sare. Mai lăsăm pe foc 5 minute și este gata.
POFTĂ BUNĂ !
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.