Din cate am auzit, cea mai buna alegere in materie de carne de porc este muschiul file, dupa cum spun medicii contine foarte putina grasime, ceea ce inseamna ca nu ne creste colesterolul. Sa speram ca asa e ... Si servita cu o salata cred ca e foarte bine.
Spalam carnea si o taiem bucatele de marime potrivita.
Punem o tigaie pe foc in care topim untul.
Adaugam bucatile de muschi si apoi punem vreo 3 linguri de apa si il lasam la foc mic sa se patrunda incet.
Presaram si cimbrul pentru o aroma deosebita si sare dupa gust. Dupa ceva timp apa se va evapora, iar carnea se va rumeni frumos.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.