Ciocănele de pui la tavă

rețeta postată de

Când vii spre casă de undeva, serviciu ... și știi că nu ai nimic pregătit de mâncare, poți cumpăra de pe drum o caserolă de pulpite inferioare de pui și le poți face după această rețetă imediat. Când intri pe ușă doar te speli pe mâini, îți pui un șorț și te apuci de ele și în 10 minute le-ai și băgat la cuptor, iar apoi cât se fac ele, ai timp să te schimbi, să pui de un piure și să te pregătești de masă.

Ingrediente
Ciocănele de pui
800 g
(o caserolă)
Vin alb
150 ml
   
Mujdei de usturoi
150 ml
   
Condimente pentru pui
1 lingura
   
Cimbru uscat
1 lingurita
   
Pași de urmat
Pas 1

Spălăm bine pulpitele de pui și ne pregătim mujdeiul și vinul.

Ciocănele de pui la tavă - Pas 1
Pas 2

Le punem într-o tăviță, le condimentăm după gust și le introducem în cuptorul preîncălzit.

Ciocănele de pui la tavă - Pas 2
Pas 3

Cam după 40 de minute, când s-au pătruns și s-au rumenit frumos, le scoatem și le servim.

     POFTĂ  BUNĂ!

Ciocănele de pui la tavă - Pas 3

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 6 buc ()
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 50 min