E o salată foarte bună, 2 în 1 îi zic eu, destul de ușor de realizat.
Spălăm pieptul de pui, îl tăiem în 4-5 fâșii și îl frigem pe grătar. Fierbem pastele și spălăm bine toate legumele.
Într-un vas mai mare punem pastele fierte și bine scurse și legumele tăiate după cum preferați.
Adăugăm carnea friptă și tăiată bucățele și pătrunjelul tocat.
Peste toate acestea punem un dressing format din uleiul de măsline, oțetul, sare și piper după gust și amestecăm bine totul.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.