Pentru că mie îmi place foarte mult să mănânc shaorma, dar am o anumită reticență să o cumpăr de oriunde, mi-am inventat propria rețetă de shaorma, mai dietetică, fără maioneză și fără cartofi, în schimb cu multe legume proaspete. Puteți s-o adaptați după gustul vostru și să folosiți ce ingrediente vă plac.
Cantitățile sunt date pentru o shaorma, chiar dacă în poze se văd două.
Amestecați smântâna cu sare și piper după gust.
Frigeți pieptul de pui pe grătar.
Ungeți cu smântână lipia (nu puneți toată smântâna, păstrați un pic pentru mai târziu) și puneți salata ruptă bucățele
Puneți bucățele de piept de pui fript pe grătar
Adăugați castravetele tăiat bucățele
Adăugați și roșia tăiată bucățele
Adăugați din loc în loc restul de smântână
Rulați lipia și înveliți-o în folie de aluminiu ca să nu se desfacă.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.