Pentru ca mie imi place foarte mult sa mananc shaorma, dar am o anumita reticenta sa o cumpar de oriunde, mi-am inventat propria reteta de shaorma, mai dietetica, fara maioneza si fara cartofi,in schimb cu multe legume proaspete. Puteti s-o adaptati dupa gustul vostru si sa folositi ce ingrediente va plac.
Cantitatile sunt date pentru o shaorma,chiar daca in poze se vad doua.
Amestecati smantana cu sare si piper dupa gust.
Frigeti pieptul de pui pe gratar.
Ungeti cu smantana lipia (nu puneti toata smantana, pastrati un pic pentru mai tarziu) si puneti salata rupta bucatele
Puneti bucatele de piept de pui fript pe gratar
Adaugati castravetele taiat bucatele
Adaugati si rosia taiata bucatele
Adaugati din loc in loc restul de smantana
Rulati lipia si inveliti-o in folie de aluminiu ca sa nu se desfaca.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.