Tabouleh

reteta postata de

Va propun o salata de primavara,cu multe vitamine , care acum se gasesc la piata din belsug. Aceasta salata este foarte intalnita in restaurantele arabesti.

Ingrediente
Patrunjel verde
5 buc
legaturi
Ceapa verde
5 buc
fire
Rosii
2 buc
Lamaie
1 buc
Burgul
3 linguri
Menta uscata
3 linguri
Sos de rodii
3 linguri
Ulei de masline
3 linguri
Sare
1 lingurita
Pasi de urmat
Pas 1

Pregatim ingrdientele. Scuze, am uitat sa va arat menta uscata.

Tabouleh - Pas 1
Pas 2

La inceput punem burgulul in apa calduta si lasam la inmuiat pana prgatim calelalte ingrediente. Patrunjelul il tocam marunt, iar rosiile le taiem cubulete. Ceapa verde o taiem deasemenea cat mai fin.

Tabouleh - Pas 2
Pas 3

Adaugam in bolul cu patrunjel ,rosiile, ceapa , burgulul bine scurs de apa, menta, sosul de rodii si sucul de la lamaie.

Tabouleh - Pas 3
Pas 4

Adaugam uleiul de masline, sare dupa gust si amestecam bine.

Tabouleh - Pas 4
Pas 5

Se serveste cu homos sau salata de vinete. Pofta buna!

Tabouleh - Pas 5

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 5 buc (portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min