Am gasit de curand aceasta reteta pe un site si m-a cucerit pe loc. Sant foarte fragede,iar nuca de cocos le da un gust aparte. Va recomand sa le incercati.
Pregatim ingredientele
Topim margarina, o lasam sa se raceasca, apoi amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat putin sfaramicios. Imi cer scuze , in poza de la pasul 1 nu se vede decat 1 ou, dar in reteta am folosit 2 oua.
Acoperim cu un capac sau cu folie alimentara si punem aluatul la frigider timp de 30 de minute.
Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime si se decupeaza in diferite forme. In tava de cuptor punem hartie de copt si apoi punem fursecurile . Lasati distanta intre ele , pentru ca vor creste in timpul coacerii. Introduceti tava in cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 10 minute.
Asta a fost tot! pofta buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.