Am găsit de curând această rețetă pe un site și m-a cucerit pe loc. Sunt foarte fragede, iar nuca de cocos le dă un gust aparte. Vă recomand să le încercați.
Pregătim ingredientele
Topim margarina, o lăsăm să se răcească, apoi amestecăm toate ingredientele până obținem un aluat puțin sfărâmicios. Îmi cer scuze, în poza de la pasul 1 nu se vede decât 1 ou, dar în rețetă am folosit 2 ouă.
Acoperim cu un capac sau cu folie alimentară și punem aluatul la frigider timp de 30 de minute.
Se întinde o foaie de 3-4 mm grosime și se decupează în diferite forme. În tava de cuptor punem hârtie de copt și apoi punem fursecurile. Lăsați distanță între ele, pentru că vor crește în timpul coacerii. Introduceți tava în cuptorul încins la 180 de grade timp de 10 minute.
Asta a fost tot! Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.