Se fac foarte ușor, sunt foarte bune și ne facem și noi că mâncăm bake rolls, că decât să mâncăm de prin punguțele astea din comerț care sunt numai E-uri și îngrașă ca naiba. Plus că le putem consuma foarte bine ca și crutoane la supe/ciorbe.
Tăiem bagheta feliuțe subțiri. Se taie mai bine dacă nu este tocmai proaspătă și cu un cuțit zimțat.
Topim bucățica de margarină (sau puteți folosi ulei de măsline) peste care punem pasta de tomate.
Adăugăm busuioc, sare, cățeii de usturoi zdrobiți și amestecăm bine totul.
Cu acest sos ungem fiecare feliuță de baghetă.
Le așezăm frumos în tavă și le băgăm la cuptor timp de vreo 10 minute să se usuce (prăjească), dar să nu se ardă.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.