Se fac foarte usor, sunt foarte bune si ne facem si noi ca mancam bake rolls, ca decat sa mancam de prin pungutele astea din comert care sunt numai E-uri si ingrasa ca naiba. Plus ca le putem cosuma foarte bine ca si crutoane la supe/ciorbe.
Taiem bagheta feliute suptiri. Se taie mai bine daca nu este tocmai proaspata si cu un cutit zimtat.
Topim bucatica de margarina (sau puteti folosi ulei de masline) peste care punem pasta de tomate.
Adaugam busuioc, sare,cateii de usturoi zdrobiti si amestecam bine totul.
Cu acest sos ungem fiecare feliuta de bagheta.
Le asezam frumos in tava si le bagam la cuptor timp de vreo 10 minute sa se usuce (prajeasca), dar sa nu se arda.
POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.