Pentru o alimentație sănătoasă care să vă dea energie, vitamine și elementele nutritive necesare, vă propun supă cremă de mazăre și nu numai.
Curățăm și spălăm bine toate legumele.
Tăiem toate legumele în bucăți potrivite.
Fierbem legumele în apă cu sare, până vor fi bine pătrunse, după care le scoatem într-un vas, iar după ce s-au mai răcit le mixăm bine la robot (blender).
Această pastă se amestecă cu zeama rămasă în oală și peste ea se toarnă liezonul format din gălbenușul de ou și smântână. Se pune untul, se codimentează și mai fierbe câteva minute la foc mic.
Se servește cu verdeață tocată pe deasupra și cu crutoane sau Bake Rolls de casă (vezi rețeta).
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.