Pentru o alimentatie sanatoasa care sa va dea energie, vitamine si elementele nutritive necesare, va propun supa crema de mazare si nu numai.
Curatam si spalam bine toate legumele.
Taiem toate legumele in bucati potrivite.
Fierbem legumele in apa cu sare, pana vor fi bine patrunse, dupa care le scoatem intr-un vas, iar dupa ce s-au mai racit le mixam bine la robot (blender).
Aceasta pasta se amesteca cu zeama ramasa in oala si peste ea se torna liezonul format din galbunusul de ou si smantana. Se pune untul, se codimenteaza si mai fierbe cateva minute la foc mic.
Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra si cu crutoane sau Bake Rolls de casa (vezi reteta).
POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.