O rețetă de paste destul de simplă și rapidă.
Tăiem ceapa și usturoiul mărunt și le punem la călit în tigaie cu uleiul încins.
Adăugăm morcovii rași mărunt.
Punem și ardeiul gras tăiat cubulețe.
Scoatem carnea din conservă pe o farfurie și o pisăm cu o furculiță, după care o punem în tigaie peste legume.
Punem și pulpa de roșii din conservă, sau dacă aveți puteți toca roșii proaspete.
Condimentăm cu piper, busuioc și sare după gust. Amestecăm tot și oprim focul.
Fierbem spaghetele, le trecem pe sub un jet de apă rece și le scurgem.
Le servim astfel, împreună cu parmezan pe deasupra.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.