O rețetă simplă, poate, destul de banală pentru unii, dar produsul final este foarte bun, mie una îmi place tare mult această salată. Sper să vă placă și vouă.
Curățăm cartofii, îi spălăm și îi punem la fiert.
Când s-au fiert îi răcorim cu puțină apă rece, după care îi scurgem și îi punem într-un bol mare.
Tăiem ceapa verde și o adăugăm peste cartofi.
Fierbem ouăle, iar după ce le-am curățat le feliem și le punem la salată.
Punem și frunzele de salată verde spălate și tăiate sau rupte bucăţele.
Urmează măslinele, acum nu știu, de care preferați, eu am folosit măsline naturale, cică. Poate ar fi bine să puneți măsline fără sâmburi, ca să nu le mai duceți grija.
Adăugăm mărarul tocat și sare, piper după gust. Uleiul de măsline amestecat cu zeamă de lămâie și puțin oțet balsamic îl turnăm peste salată și amestecăm bine totul.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.