O reteta simpla, poate, destul de banala pentru unii, dar produsul final este foarte bun, mie una imi place tare mult aceasta salata. Sper sa va placa si voua.
Curatam cartofii, ii spalam si ii punem la fiert.
Cand s-au fiert ii racorim cu putina apa rece, dupa care ii scurgem si ii punem intr-un bol mare.
Taiem ceapa verde si o adaugam peste cartofi.
Fierbem ouale, iar dupa ce le-am curatat le feliem si le punem la salata.
Punem si frunzele de salata verde spalate si taiate s-au rupte bucatele.
Urmeaza maslinele, acum nu stiu, de care preferati, eu am folosit masline naturale, cica. Poate ar fii bine sa puneti masline fara samburi, ca sa nu le mai duceti grija.
Adaugam mararul tocat si sare, piper dupa gust. Uleiul de masline amestecat cu zeama de lamaie si putin otet balsamic il turnam peste salata si amestecam bine totul.
POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.