O mancarica cu multe legume, foarte gustoasa si hranitoare.
Intr-o tigaie incinsa punem uleiul impreuna cu ceapa, taiata ceva mai mare, la calit.
Cand ceapa devine sticloasa, adaugam carnea de pui taiata bucatele si acoperim cu un capac, sa se inabuse, nu sa se prajeasca.
Punem morcovul ras si renuntam la capac.
Turnam si berea.
Adaugam ardeiul gras tocat.
Condimentam dupa gust cu cimbru, sare si piper.
Punem ciupercile taiate, mararul tocat si apa cat sa le acopere.
Cand s-au patruns ciupercile punem si rosiile cuburi din conserva.
Adaugam si doua linguri de pasta de rosii, potrivim gustul de sare si mai fierbem 5 minute.
POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.