O mâncărică cu multe legume, foarte gustoasă și hrănitoare.
Într-o tigaie încinsă punem uleiul împreună cu ceapa, tăiată ceva mai mare, la călit.
Când ceapa devine sticloasă, adăugăm carnea de pui tăiată bucățele și acoperim cu un capac, să se înăbușe, nu să se prăjească.
Punem morcovul ras și renunțăm la capac.
Turnăm și berea.
Adăugăm ardeiul gras tocat.
Condimentăm după gust cu cimbru, sare și piper.
Punem ciupercile tăiate, mărarul tocat și apă cât să le acopere.
Când s-au pătruns ciupercile punem și roșiile cuburi din conservă.
Adăugăm și două linguri de pastă de roșii, potrivim gustul de sare și mai fierbem 5 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.