Salata bulgareasca, pe care cred ca o stie multa lume, foarte gustoasa si usor de realizat, mai ales acum pe perioada verii cand avem o mare varietate de legume pe piata si cand este indicat sa consumam mai mult salate. Iata varianta mea de salata bulgareasca, care sper sa va placa.
Taiem rosiile si le punem intr-un vas mare.
Feliem castravetii si ii punem peste rosii.
Urmeaza ardeii taiati julien.
Punem si ceapa verde taiata rondele mici.
Adaugam ouale fierte tari, pe care le taiem bucatele si branza taiata deasemenea, sau rasa.
Pentru aroma punem si putin patrujel proaspat tocat. Asezonam totul cu un dressing banal din ulei de masline, otet, sare si piper dupa gust si amestecam tot.
POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.