Salată bulgărească, pe care cred că o știe multă lume, foarte gustoasă și ușor de realizat, mai ales acum pe perioada verii când avem o mare varietate de legume pe piață și când este indicat să consumăm mai mult salate. Iată varianta mea de salată bulgărească, care sper să vă placă.
Tăiem roșiile și le punem într-un vas mare.
Feliem castraveții și îi punem peste roșii.
Urmează ardeii tăiați julien.
Punem și ceapa verde tăiată rondele mici.
Adăugăm ouăle fierte tari, pe care le tăiem bucățele și brânza tăiată de asemenea, sau rasă.
Pentru aromă punem și puțin pătrunjel proaspăt tocat. Asezonăm totul cu un dressing banal din ulei de măsline, oțet, sare și piper după gust și amestecăm tot.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.