Foarte reusita combinatie, spanacul moale si nautul mai ferm se combina perfect. Sotul meu nu este nici amator de spanac separat si nici de naut - dar aici a fost foarte incantat.
Merge gatit si cu spanac congelat, dar pacat in sezon sa nu-l faceti dupa toata regula.
Eu am folosit naut congelat fiert dupa metoda asta. Puteti folosi si naut din conserva.
Spanacul proaspat se curata, spala si opareste ca in pasii 1-7 din Reteta de aici.
Intr-o tigaie mai adanca incingeti uleiul si adaugati ceapa tocata marunt. Lasati pana incepe sa se rumeneasca usor.
Apoi adaugati rosiile cubulete, amestecati si lasati inca 5 minute pe foc.
Dupa acest timp adaugati usturoiul tocat marunt, amestecati si lasati 2 minute.
Urmeaza spanacul tocat(il maruntiti cat de tare va place), amestecati, lasati 3-4 minute.
Ultimul adaugati nautul, potriviti de sare si piper - lasati sa fiarba impreuna pe foc mic toate cam 5 minute.
Si serviti cu mare placere :)
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.