Cred ca aceasta reteta este foarte buna pentru o masa festiva - salata arata interesant, se prepara usor si este gustoasa. Recomand sa incercati.
Fierbeti cartofii si ouale, le curatati si lasati sa se racoreasca.
Morcovii se curata, se dau prin razatoare si se calesc 2 min in putin ulei.
Ceapa se curata si se taie marunt, se adauga la morcovii din tigaie. Se calesc impreuna pana se rumenesc usor apoi se lasa sa se racoreasca.
Intr-o farfurie adanca incepem sa montam salata. Mai intai se rade cartoful fiert, se unge cu maioneza amestecata cu usturoi(daca va place).
Peste cartofi se pune amestecul de ceapa cu morcovi, scurs de ulei mai intai. Si acest strat se unge cu maioneza.
Pestii se scot din conserva si 6-7 din ei se taie in jumate, le vom folosi pentru ornarea salatei.
Ceilalti pesti se maruntesc bine cu furculita.
Aceasta pasta de peste va fi urmatorul strat de salata, se unge si acesta cu maioneza.
Urmeaza stratul de cascaval ras, uns cu maioneza si el.
Ultimul strat este cel de oua rase. Se unge cu maioneza.
In acest ultim strat se pun coditele de peste si se presara verdeata.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.