Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Galbenus de ou
1 buc
Galbenus Fiert
●
Galbenus de ou
1 buc
Galbenus Crud
●
Ulei de floarea soarelui
300 ml
puteti turna 300-500ml de ulei, in functie de cata maioneza aveti nevoie
●
Iaurt cremos
450 g
Se poate inmulti si usura putin maioneza daca adaugam iaurt cremos, dar este optional.
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se amesteca bine galbenusurile de ou sa nu fie cocoloase.
Pas 2
Se incorporeaza putin cate putin uleiul, la inceput se pune aproximativ cate 1 lingura, apoi se poate pune si mai mult. Se recomanda sa se amestece compozitia intr-o singura directie.
Pas 3
Dupa ce ati incorporat 4-5 linguri de ulei puteti continua sa ametecati maioneza cu o lingura sau pentru a usura procesul puteti folosi mixerul, dar numai o singura paleta si aveti grija sa se invarteasca intr-o singura directie.
Pas 4
Pe parcurs cand adaugati uleiul mai turnati cate putina zeama de lamaie si sare.
Pas 5
Va opriti din amestecat maioneza atunci cand ati ajuns la cantitatea necesara retetei, poate fi mai putina sau mai multa, dupa necesitate.
Pas 6
La final adaugati mustarul, mai potriviti de sare sau lamaie daca e nevoie.
Eu as sugera sa o mai diluati cu iaurt mai cremos, este la fel foarte buna si un pic mai usoara.
Pas 7
Amestecati bine si maioneza este gata pentru servire.
Pas 8
Foarte gustoasa si pufoasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (12 voturi)