Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Gălbenuș de ou
1 buc
Gălbenuș Fiert
●
Gălbenuș de ou
1 buc
Gălbenuș Crud
●
Ulei de floarea-soarelui
300 ml
puteți turna 300-500ml de ulei, în funcție de câtă maioneză aveți nevoie
●
Iaurt cremos
450 g
Se poate înmulți și ușura puțin maioneza dacă adăugăm iaurt cremos, dar este opțional.
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se amestecă bine gălbenușurile de ou să nu fie cocoloașe.
Pas 2
Se încorporează puțin câte puțin uleiul, la început se pune aproximativ câte 1 lingură, apoi se poate pune și mai mult. Se recomandă să se amestece compoziția într-o singură direcție.
Pas 3
După ce ați încorporat 4-5 linguri de ulei puteți continua să amestecați maioneza cu o lingură sau pentru a ușura procesul puteți folosi mixerul, dar numai o singură paletă și aveți grijă să se învârtească într-o singură direcție.
Pas 4
Pe parcurs când adăugați uleiul mai turnați câte puțină zeamă de lămâie și sare.
Pas 5
Vă opriți din amestecat maioneza atunci când ați ajuns la cantitatea necesară rețetei, poate fi mai puțină sau mai multă, după necesitate.
Pas 6
La final adăugați muștarul, mai potriviți de sare sau lămâie dacă e nevoie.
Eu aș sugera să o mai diluați cu iaurt mai cremos, este la fel foarte bună și un pic mai ușoară.
Pas 7
Amestecați bine și maioneza este gata pentru servire.
Pas 8
Foarte gustoasă și pufoasă.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (12 voturi)