Rețeta ca ingrediente aduce mult a Guacamole, dar modificând puțin proporțiile vă iese nu doar un pate delicios, dar și o salată minunată.
Recomand să încercați neapărat, de cumpărat avocado demult nu mai e o problemă - îl găsiți în orice supermarket. Aveți grijă să fie moale și copt, dacă este mai tare lăsați-l 2-3 zile la temperatura camerei.
Roșiile și avocado se taie bucăți, ca pentru salată.
Într-un bol mic amestecați uleiul cu sarea, zeama de lămâie și usturoiul pisat.
Ceapa roșie o tăiați julien și adăugați la roșii cu avocado.
Peste toate legumele turnați dressingul de la pasul anterior.
Amestecați ușor și potriviți de sare dacă mai este nevoie.
O serviți imediat după preparare.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.