Salata este super simplu de preparat, ingredientele sunt clasice, gustul foarte bun. Se poate unge cu maioneză sau ulei amestecat cu suc de lămâie, iar în varianta vegetariană nu folosiți ouă fierte.
Cartofii se fierb, se curăță și se lasă să se răcorească.
Apoi îi tăiați cubulețe mai mari.
Tăiați mărunt castraveții, ceapa și măslinele (dacă este cazul) - le adăugați la cartofi.
Apoi tăiați ouăle și la fel le adăugați la restul ingredientelor.
Adăugați maioneza (sau ulei cu suc de lămâie), amestecați bine, gustați de sare.
Se servește ornată cu ceapă verde, ouă fierte tăiate și măsline.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.