Aceste tarte sunt foarte bune cu salată de ciuperci, aroma cașcavalului din aluat și gustul fresh al salatei sunt foarte, foarte potrivite.
Recomand cu încredere!
Aici aveți Rețeta de mini tarte
Pregătiți tartele după rețeta de aici.
Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește cu puțin ulei. Când se înmoaie puțin adăugați ciupercile scurse de apă, sau ciupercile proaspete tăiate mărunt. Le căliți împreună până se rumenesc.
Lăsați să se răcorească bine.
După ce se răcește amestecul de ciuperci și ceapă, îl puneți într-un bol în care veți amesteca salata.
Ouăle se fierb, se răcesc, se curăță și se taie mărunt - se adaugă la ciuperci.
Mărul îl curățați și tăiați cubulețe mici, îl adăugați la salată.
Tăiați pătrunjelul mărunt și adăugați la restul ingredientelor.
Adăugați smântâna/iaurtul, sarea și amestecați bine totul. Gustați și dacă mai este nevoie mai adăugați puțină sare.
Puneți salata în tarte, ornați cu verdeață și serviți cu mare poftă!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.