Aceste tarte sunt foarte bune cu salata de ciuperci, aroma cascavalului din aluat si gustul fresh al salatei sunt foarte, foarte potrivite.
Recomand cu incredere!
Aici aveti Reteta de mini tarte
Pregatiti tartele dupa reteta de aici.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste cu putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugati ciupercile scurse de apa, sau ciupercile proaspete taiate marunt. Le caliti impreuna pana se rumenesc.
Lasati sa se racoreasca bine.
Dupa ce se raceste amestecul de ciuperci si ceapa, il puneti intr-un bol in care veti amesteca salata.
Ouale se fierb, se racesc, se curata si se taie marunt - se adauga la ciuperci.
Marul il curatati si taiati cubulete mici, il adaugati la salata.
Taiati patrunjelul marunt si adaugati la restul ingredientelor.
Adaugati smantana/iaurtul, sarea si amestecati bine totul. Gustati si daca mai este nevoie mai adaugati putina sare.
Puneti salata in tarte, ornati cu verdeata si serviti cu mare pofta!
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.