Tarta cu visine

Foarte simpla si gustoasa,sunt sigura ca veti fi laudata pentru acest desert. In plus arata destul de bine.

Semipreparate
450 g
O portie.
Ingrediente
Praf de budinca la plic
1 buc
Lapte de vaca
0.5 l
Zahar
300 g
Compot de visine fara samburi
1 l
Sau folositi visine proaspete sau congelate.
Gelatina - tort gele de la dr.oetker
3 buc
Pasi de urmat
Pas 1

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, se racoreste amestecandu-se continuu 5-10 min.

Apoi se intinde crema de budinca pe tarta.

Tarta cu visine - Pas 1
Pas 2

Visinile se scurg de suc si se arnajeaza pe toata suprafata tartei.

Tarta cu visine - Pas 2
Pas 3

In sucul de visine se adauga zahar conform gusturilor, este bine sa fie mai dulce.

Si conform instructiunilor de pe plicul de Tort-Gele se prepara jeleul. Acesta se toarna cald peste visine, si veti observa ca se gelifiaza imediar ce il turnati.

Lasati tarta la rece 3-4 ore.

Tarta cu visine - Pas 3
Pas 4

Se serveste rece.

Nu am reusit sa fac poza la sectiune, pentru ca am plecat cu ea in vizita, dar va asigur ca este superba. Sectiunea este jumatate alba, si jumatate rosie - o combinatie super.

Pofta Buna!

Tarta cu visine - Pas 4

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1500 g ()
Timp de preparare:
20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min