Foarte simplă și gustoasă, sunt sigură că veți fi lăudată pentru acest desert. În plus arată destul de bine.
Se prepară budinca conform instrucțiunilor de pe plic, se răcorește amestecându-se continuu 5-10 min.
Apoi se întinde crema de budincă pe tartă.
Vișinele se scurg de suc și se aranjează pe toată suprafața tartei.
În sucul de vișine se adaugă zahăr conform gusturilor, este bine să fie mai dulce.
Și conform instrucțiunilor de pe plicul de Tort-Gele se prepară jeleul. Acesta se toarnă cald peste vișine, și veți observa că se gelifică imediat ce îl turnați.
Lăsați tarta la rece 3-4 ore.
Se servește rece.
Nu am reușit să fac poză la secțiune, pentru că am plecat cu ea în vizită, dar vă asigur că este superbă. Secțiunea este jumătate albă, și jumătate roșie - o combinație super.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.