File de peste cu cascaval la cuptor

O reteta foarte simpla, sanatoasa si gustoasa de a gati pestele. Este bun pestele si ca mancare calda si ca aperitiv.

Semipreparate
200 g
Ingrediente
File de peste
800 g
Puteti folosi file a oricarui peste, important este sa fie fara oase. Aici am folosit file de somon fara piele.
Ceapa alba
3 buc
Maioneza
200 g
Cascaval clasic
200 g
Sare
0.5 lingurite
Piper negru
0.25 lingurite
puneti dupa gust
Pasi de urmat
Pas 1

Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor.

Sarati si piperati dupa gust.

File de peste cu cascaval la cuptor - Pas 1
Pas 2

Ungeti bucatile de peste cu maioneza.

File de peste cu cascaval la cuptor - Pas 2
Pas 3

Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza.

File de peste cu cascaval la cuptor - Pas 3
Pas 4

Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.

File de peste cu cascaval la cuptor - Pas 4
Pas 5

Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.

File de peste cu cascaval la cuptor - Pas 5
Pas 6

Se serveste stropit cu suc de lamaie.

Pofta Buna!

File de peste cu cascaval la cuptor - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 kg (6 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min