O rețetă foarte simplă, sănătoasă și gustoasă de a găti peștele. Este bun peștele și ca mâncare caldă și ca aperitiv.
Spălați fileul de pește, scoateți pielea, tăiați bucăți medii și aranjați într-o tavă de cuptor.
Sărați și piperați după gust.
Ungeți bucățile de pește cu maioneză.
Tăiați ceapa fideluță și puneți peste maioneză.
Peste ceapă radeți cașcavalul și puneți tava la cuptor 30-40 de minute.
Când se rumenește, peștele se scoate din cuptor.
Se servește stropit cu suc de lămâie.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.