O salată simplă, și neașteptat de gustoasă. Am văzut rețeta la TV, mi s-a părut interesantă și ca să o păstrez am zis să o pun pe site (desigur după ce a trecut testul de gust în familie).
Puneți la fiert ouăle de găină și de prepeliță.
Între timp, spălați și tăiați cubulețe roșiile și castraveții.
Apoi tăiați mărunt ouăle de găină fierte.
Peste ouă adăugați somonul feliat subțire și lung.
Faceți maioneza și adăugați peste restul compoziției.
Amestecați bine.
Se servește pe frunze de salată verde, înfrumusețată cu roșii și ouă de prepeliță tăiate în jumătăți.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.