O salata foarte buna, simplu de preparat, repede si gustos. Eu personal am ramas placut impresionata de aceasta reteta, si o voi avea in vedere la orice masa festiva si nu numai.
Intr-un bol bateti 5 oua, adaugati laptele si putina sare.
Bateti bine cu o furculita sau telul, ca pentru omleta.
Intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa turnati cate un polonic de omleta, ca la clatite.
Prajiti pe ambele parti, sa fie usor rumene.
Vor iesi cam 4-5 omlete, le puneti in farfurie si lasati sa se racoreasca putin.
In timpul cat prajiti omleta, puneti la fiert pieptul de pui. Lasati sa fiarba 30-40 de min.
Il racoriti putin dupa.
Taiati marunt pieptul de pui si il puneti intr-un bol de salata.
Omleta o taiati fidea marunta, adaugati la pieptul de pui.
Peste omleta adaugati porumbul din conserva.
Ceapa se taie marunt, se adauga peste restul ingredientelor. Turnati maioneza, la inceput mai putin, apoi dupa ce amestecati mai vedeti.
Se amesteca bine salata, se potriveste de sare si maioneza.
Se orneaza dupa preferinta, se poate servi atat imediat cat si cand este necesar.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.