O salată foarte bună, simplu de preparat, repede și gustoasă. Eu personal am rămas plăcut impresionată de această rețetă, și o voi avea în vedere la orice masă festivă și nu numai.
Într-un bol bateți 5 ouă, adăugați laptele și puțină sare.
Bateți bine cu o furculiță sau telul, ca pentru omletă.
Într-o tigaie unsă cu ulei și încinsă turnați câte un polonic de omletă, ca la clătite.
Prajiti pe ambele părți, să fie ușor rumene.
Vor ieși cam 4-5 omlete, le puneți în farfurie și lăsați să se răcorească puțin.
În timpul cât prăjiți omletă, puneți la fiert pieptul de pui. Lăsați să fiarbă 30-40 de min.
Îl răcoriți puțin după.
Tăiați mărunt pieptul de pui și îl puneți într-un bol de salată.
Omleta o tăiați fidea măruntă, adăugați la pieptul de pui.
Peste omletă adăugați porumbul din conservă.
Ceapa se taie mărunt, se adaugă peste restul ingredientelor. Turnați maioneza, la început mai puțin, apoi după ce amestecați mai vedeți.
Se amestecă bine salata, se potrivește de sare și maioneză.
Se ornează după preferință, se poate servi atât imediat cât și când este necesar.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.