Foarte fina, gustoasa, sigur este o reteta pe care trebuie s-o incercati. Este mai deosebita de retetele traditionale cu carne, ciuperci, etc - se face cu conserve de peste in ulei, aici am innobilat-o cu conserva de ton in ulei - rezultatul a fost super. Recomand sa o infrumusetati cu lamaie.
Fierbeti ouale, le racoriti, curatati de coaja. Apoi le taiati jumatati si separati galbenusurile de albusuri.
Punem primul strat de salata pe farfurie - dati prin razatoare albusurile intr-un strat uniform.
Ungeti cu maioneza stratul de albusuri.
Untul rece il dati prin razatoare uniform pe toata suprafata, asta va fi urmatorul strat.
Apoi dam prin razatoare cascavalul, la fel uniform pe toata suprafata.
Pestele din conserve se scurge de ulei, se alege de oasele mai mari, si cu o furculita se marunteste bine. Aceasta pasta de peste se pune uniform peste cascaval.
Se unge bine cu maioneza si se niveleaza salata.
Ultimul strat este galbenusul de ou, dat prin razatoarrea mai mica. Distribuiti frumos, pe toata suprafata salatei.
O infrumusetati cu lamaie, verdeata.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.