Una din cele mai bune combinatii, desi pentru mine a sunat mai ciudat la inceput, dar mi-am schimbat parerea....
Chiar recomand s-o incercati, in varianta de post inlocuiti cascavalul cu cel de post sau tofu.
Si apropo, am refacut Reteta de aluat de pizza, cu poze si pasi mai multi - pentru o pizza cat mai buna si reusita :)
Preparati blatul de pizza dupa Reteta de Aluat de Pizza de pe site.
Dupa ce ati pus aluatul in tava il ungeti cu sosul de pizza si optional presarati ceva mirodenii pt pizza.
Urmatorul strat este cel de cascaval dat prin razatoare.
Apoi puneti tonul, scurs bine de apa sau ulei. Pe langa ton am pus bucatele de rosii uscate, voi puteti sa puneti feliute subitiri de rosii simple.
Si feliute de ardei, ceapa, masline - optional puteti sa mai adaugati si porumb din conserva.
Incercati sa nu exagerati cu ingredientele, stiu ca tendinta este sa puneti cat mai mult, dar nu trebuie :)
O puneti la cuptor preincalzit la 180 de grade, pentru aproximativ 30-35 de minute - pana vedeti ca se rumenesc frumos marginile.
Lasati 5 minute in tava dupa ce ati scos-o din cuptor, apoi serviti cu mare-mare placere:)
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.