Va propun mai jos inca o varianta de pizza, de data aceasta in stil grecesc, cu branza Feta, masline si rosii - o idee interesanta si delicioasa pentru inca un fel de pizza fara carne. Bineinteles ca si la orice alta reteta de pizza, alegeti aluatul cel mai potrivit - eu de obicei gatesc aluatul de pizza clasic sau aluatul de pizza rapid, fara drojdie. Apoi nu uitati de sosul de rosii corect, aici am folosit Sosul clasic Marinara, vi-l recomand si voua.
Apropo, aluatul de pizza si Sosul Marinara le aveti de acum incolo si in cartea noastra "Top 50 Retete Pas cu Pas"!
Pregatiti aluatul de pizza dupa orice reteta preferati - eu folosesc de obicei Aluatul de pizza Clasic sau Aluatul de pizza rapid, fara drojdie.
Il intindeti in tava de pizza unsa cu putin ulei de masline.
Dati cascavalul prin razatoare si il distribuiti uniform peste pizza.
Apoi deasupra puneti cubulete de branza feta, maslinele si rosiile cherry.
La urma stropiti totul cu 2 linguri de ulei de masline si presarati putin oregano.
Coaceti pizza in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Lasati vreo 5-10 minute in tava sa se racoreasca, apoi taiati si serviti.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.