Vă propun mai jos încă o variantă de pizza, de data aceasta în stil grecesc, cu brânză Feta, măsline și roșii - o idee interesantă și delicioasă pentru încă un fel de pizza fără carne. Bineînțeles că și la orice altă rețetă de pizza, alegeți aluatul cel mai potrivit - eu de obicei gătesc aluatul de pizza clasic sau aluatul de pizza rapid, fără drojdie. Apoi nu uitați de sosul de roșii corect, aici am folosit Sosul clasic Marinara, vi-l recomand și vouă.
Apropo, aluatul de pizza și Sosul Marinara le aveți de acum încolo și în cartea noastră "Top 50 Rețete Pas cu Pas"!
Pregătiți aluatul de pizza după orice rețetă preferați - eu folosesc de obicei Aluatul de pizza Clasic sau Aluatul de pizza rapid, fără drojdie.
Îl întindeți în tava de pizza unsă cu puțin ulei de măsline.
Dați cașcavalul prin răzătoare și îl distribuiți uniform peste pizza.
Apoi deasupra puneți cubulețe de brânză feta, măslinele și roșiile cherry.
La urmă stropiți totul cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați puțin oregano.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute, până se rumenește frumos.
Lăsați vreo 5-10 minute în tavă să se răcorească, apoi tăiați și serviți.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.