Concursul "Heinner & LaLena"

Perioada 15 septembrie 2017 - 15 octombrie 2017

Sa incepem cu enumerarea premiilor, ceea ce e cel mai atractiv la un concurs:

Premiile Heinner

Cum poti sa castigi premiile?

E foarte simplu! Trebuie sa faci cateva lucruri:

1Incearca retetele de pe LaLena si pune poza in comentariile de la reteta respectiva
2Posteaza retetele tale pe LaLena in sectiunea speciala "Retetele utilizatorilor"
3Invita-ti prietenii sa se inregistreze pe LaLena

Dar ai gija sa faci pe bune aceste lucruri, altfel nu vei primi nici un punct.

Perioada desfasurarii concursului este 15 septembrie 2017 - 15 octombrie 2017.

Pentru detalii vezi regulament.

Primii 3 cu cele mai multe puncte vor primi premii de la Heinner.

Inregistreaza-te ca sa participi la concurs!
click aici

Regulamentul concursului

 1. La concurs pot participa doar utilizatorii inregitrati pe LaLena.ro
 2. Concursul incepe din data de 2017-09-15 si se termina pe data de 2017-10-15
 3. Primii trei participanti cu cel mai mare punctaj vor primi cele trei premii de la Heinner.
 4. Participantii pot acumula puncte daca posteaza comentarii cu poza retetei, daca invita pe altii sa se inregistreze pe site, daca scriu retete pe site in sectiunea retetele mele.
 5. Pentru fiecare comentariu cu poza retetei, utilizatorul va primi pana la 5 puncte. Fiecare poza va fi revizuita de catre noi si i se va acorda punctajul in functie de calitatea ei. Poza atasata la comentariu trebuie sa fie poza finala a retetei incercata personal de utilizator. Nu se accepta poze preluate de pe internet (vom verifica fiecare poza in parte). Recomandam sa nu folositi Photoshop sau ceva similar pentru prelucrarea pozelor, decat pentru corectii usoare daca e chiar necesar (nici noi nu prelucram pozele postate pe site, ca sa aiba aspectul cat mai natural).
 6. Pentru fiecare persoana care se inregistreaza din recomandare, utilizatorul care a recomandat va primi 5 puncte. Pentru ca cineva sa fie considerat ca inregistrat din recomandare, el trebuie sa foloseasca link-ul indicat la pagina "Punctajul meu" la sectiuna "Puncte din invitatii". ATENTIE! Nu se va pune punctaj daca te inviti pe tine, dar pe alta adresa de email sau pe cineva din familia ta care foloseste acelasi calculator.
 7. Pentru fiecare reteta postata pe site utilizatorul va primi pana la 20 puncte. Fiecare reteta va fi revizuita de catre noi si i se va acorda punctajul in functie de calitatea ei. Pentru a fi aprobata, o reteta trebuie sa aiba poza principala si poze pe pasi. Nu se vor accepta retetele care au poze preluate de pe alte site-uri, decat cu acordul proprietarului site-ului. Nu se vor accepta poze cu insemnele (gen watermark) unui alt site.
 8. Fiecare utilizator are o pagina numita "Punctajul meu" pe care se poate: vizualiza punctajul curent, trimite o invitatie, vizualiza lista cu cei invitati si statusul lor, precum si alte detalii despre punctajul curent.
 9. Castigatorii concursului vor fi anuntati public pe site la cateva zile dupa terminarea concursului si vor fi contactati prin email pentru a stabili cum intra in posesia premiilor.
 10. Premiile vor fi livrate gratuit doar in Romania.
 11. Concursul este PE BUNE. Chiar vrem sa dam premiile pentru cei care merita aceasta :)