Ingrediente
●
Carne de porc
500 g
sau vita/pui
●
Rosii
3 buc
sau rosii cubulete la conserva
●
Faina alba calitate superioara
500 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea si 1 ceapa se taie bucati mari, pentru a le trece prin masina de tocat - daca aveti deja carnea tocata treceti acest pas(numa sa adaugati la carne o ceapa maruntita bine).
Pas 2
Peste carnea si ceapa tocata adaugati putina sare si piper, cam dupa gust si amestecati bine.
Pas 3
Apoi facem aluatul - peste faina puneti sare, 1 ou si adaugand cate putina apa framantati un aluat moale, dar nu lipicios.
Pas 4
Bila de aluat o lasati sa se odihneasca 10 minute apoi o mai framantati putin si mai lasati inca 10 minute.
Pas 5
Impartiti aluatul in 2 bile si mai lasati 5-10 minute la odihnit - toate astea pentru a face aluatul mai elastic si mai usor de lucrat.
Pas 6
Intindeti din fiecare aluat cate o foaie cam de 2-3 mm grosime, puneti un strat subtire de carne si rulati strans ca sa formati un rulou.
Pas 7
Taiati ruloul in bucati cam de 2 cm grosime si le treceti prin faina.
Pas 8
Aranjati toate rulourile pe o tava de cuptor unsa bine cu unt.
Pas 9
Intr-o tigaie caliti ceapa taiata solzisori cu untul ramas dupa ce ati uns tava.
Dupa ce s-a rumenit usor ceapa adaugati rosiile taiate cubulete, amestecati.
Pas 10
Lasati sa se caleasca bine impreuna, cam 5-10 minute, apoi adaugati putina sare dupa gust si luati de pe foc.
Pas 11
Intindeti aceasta compozitie peste rulourile din tava si puneti tava la cuptor preincalzit pentru 35-45 de minute la 200 de grade.
Pas 12
Carnea va lasa putin suc, deci rulourile un ies uscate, plus sosul de legume si totul este perfect si delicios.
Le serviti calde cu putina smantana.
Pofta Buna!
Cantitate:
1000 g
(5-6 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)