Pizza cu ton
Una din cele mai bune combinații, deși pentru mine a sunat mai ciudat la început, dar mi-am schimbat părerea....
Chiar recomand s-o încercați, în varianta de post înlocuiți cașcavalul cu cel de post sau tofu.
Și apropo, am refăcut Rețeta de aluat de pizza, cu poze și pași mai mulți - pentru o pizza cât mai bună și reușită :)
Ingrediente
●
Ton la conservă
300 g
cam 2 conserve scurse de apă sau ulei
●
Sos de roșii
100 g
puteți folosi ketchup sau un sos de roșii pentru pizza - sau amestecați pastă de roșii cu puțin ulei, apă, sare, usturoi uscat și busuioc
●
Roșii
2 buc
eu am pus roșii uscate în ulei de măsline
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Preparați blatul de pizza după Rețeta de Aluat de Pizza de pe site.
După ce ați pus aluatul în tavă îl ungeți cu sosul de pizza și opțional presărați ceva mirodenii pentru pizza.
Pas 2
Următorul strat este cel de cașcaval dat prin răzătoare.
Pas 3
Apoi puneți tonul, scurs bine de apă sau ulei. Pe lângă ton am pus bucățele de roșii uscate, voi puteți să puneți feliuțe subțiri de roșii simple.
Pas 4
Și feliuțe de ardei, ceapă, măsline - opțional puteți să mai adăugați și porumb din conservă.
Încercați să nu exagerați cu ingredientele, știu că tendința este să puneți cât mai mult, dar nu trebuie :)
Pas 5
O puneți la cuptor preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 30-35 de minute - până vedeți că se rumenesc frumos marginile.
Lăsați 5 minute în tavă după ce ați scos-o din cuptor, apoi serviți cu mare-mare plăcere:)
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2 pizza de 30 cm)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)