Ingrediente
●
Ciuperci champignon
1 kg
●
Patrunjel verde tocat
2 linguri
●
Sare
1 g
un varf de lingurita
●
Piper
1 g
un varf de lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se spala si se curata ciupercile. Se scot piciorusele si se pun separat intr-o farfurie, apoi cu ajutorul unui cutit se curata interiorul ciupercilor;
Pas 2
Se taie marunt piciorusele ciupercilor si baconul patratele. Se pune un strop de ulei intr-o tigaie si se caleste baconul si piciorusele;
Pas 3
Dupa ce s-au rumenit se indeparteaza de pe foc si se lasa pana se racoresc. Patrunjelul se toaca marunt si se adauga peste compozitie impreuna cu sarea si piperul;
Pas 4
Se umple fiecare ciuperca cu compozitia anterioara, iar deasupra se pune cate o felie de cascaval;
Pas 5
Se baga la cuptor timp de 15 minute. Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna !
Cantitate:
6 buc
(2-3 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)