Ingrediente
●
Ciuperci champignon
1 kg
●
Patrunjel verde tocat
2 linguri
●
Sare
1 g
un vârf de linguriță
●
Piper
1 g
un vârf de linguriță
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se spală și se curăță ciupercile. Se scot piciorușele și se pun separat într-o farfurie, apoi cu ajutorul unui cuțit se curăță interiorul ciupercilor;
Pas 2
Se taie mărunt piciorușele ciupercilor și baconul pătrățele. Se pune un strop de ulei într-o tigaie și se călește baconul și piciorușele;
Pas 3
După ce s-au rumenit se îndepărtează de pe foc și se lasă până se răcoresc. Pătrunjelul se toacă mărunt și se adaugă peste compoziție împreună cu sarea și piperul;
Pas 4
Se umple fiecare ciupercă cu compoziția anterioară, iar deasupra se pune câte o felie de cașcaval;
Pas 5
Se bagă la cuptor timp de 15 minute. Se pot servi atât calde cât și reci.
Poftă bună!
Cantitate:
6 buc
(2-3 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)