Ingrediente
●
Pulpe de pui dezosate fara piele
350 g
●
Ciuperci champinion
500 g
●
Cimbru uscat
1 lingurita
●
Rosii cuburi din conserva
1 buc
(cutie)
●
Pasta de tomate
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Intr-o tigaie incinsa punem uleiul impreuna cu ceapa, taiata ceva mai mare, la calit.
2
Cand ceapa devine sticloasa, adaugam carnea de pui taiata bucatele si acoperim cu un capac, sa se inabuse, nu sa se prajeasca.
3
Punem morcovul ras si renuntam la capac.
5
Adaugam ardeiul gras tocat.
6
Condimentam dupa gust cu cimbru, sare si piper.
7
Punem ciupercile taiate, mararul tocat si apa cat sa le acopere.
8
Cand s-au patruns ciupercile punem si rosiile cuburi din conserva.
9
Adaugam si doua linguri de pasta de rosii, potrivim gustul de sare si mai fierbem 5 minute.
POFTA BUNA!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)