Drob de vitel cu ciuperci
reteta postata de Elena (Ellena)
Pastele se aproprie asa ca am preparat de curand drob din carne tocata de vitel cu ciuperci.
Recomand celor care nu le place carnea de miel, si nu manaca drob de miel, poate incerca cu incredere acest drob.
Ingrediente
●
Carne tocata de vitel
500 g
●
Ciuperci champinion proaspete
500 g
●
Oua
6 buc
2 pentru compozitie si 4 fierte tari
●
Patrunjel verde si marar verde
1 buc
1 legatura impreuna
●
Sare si piper
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se pune ceapa la calit in nuca de unt si putin ulei.
Pas 2
Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga ciupercile tocate si se lasa la calit pana ce va scade apa lasata de ele.
Pas 3
Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu carnea tocata,verdeata tocata marunt , ouale proaspete, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.
Compozitia se amesteca bine si se pune un strat de carne apoi asezati ouale fierte in rand si apoi le acoperiti cu carnea ramasa intr-o tava de cozonac sau oricare tava unsa cu ulei sau pueti pune hartie de copt si se da la cuptor la 180 grade pentru aprox 40-45 min max.
Pas 4
Cand s-a rumenit deasupra , o scoateti si lasati la racit!
Se taie cand s-a racit complet.
Se serveste rece!
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: