Drob de vitel cu ciuperci

Drob de vitel cu ciuperci

Pastele se aproprie asa ca am preparat de curand drob din carne tocata de vitel cu ciuperci.

Recomand celor care nu le place carnea de miel, si nu manaca drob de miel, poate incerca cu incredere acest drob.

Ingrediente

Carne tocata de vitel
500 g
Ciuperci champinion proaspete
500 g
Oua
6 buc
2 pentru compozitie si 4 fierte tari
Ceapa alba
1 buc
mare
Unt
50 g
o nuca de unt
Usturoi
3 buc
3 catei
Patrunjel verde si marar verde
1 buc
1 legatura impreuna
Sare si piper
1 lingurite
dupa gust

Pasi de urmat

1

Se pune ceapa la calit in nuca de unt si putin ulei.

2

Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga ciupercile tocate si se lasa la calit pana ce va scade apa lasata de ele.

3

Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu carnea tocata,verdeata tocata marunt , ouale proaspete, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

Compozitia se amesteca bine si se pune un strat de carne apoi asezati ouale fierte in rand si apoi le acoperiti cu carnea ramasa intr-o tava de cozonac sau oricare tava unsa cu ulei sau pueti pune hartie de copt si se da la cuptor la 180 grade pentru aprox 40-45 min max.

4

Cand s-a rumenit deasupra , o scoateti si lasati la racit!

Se taie cand s-a racit complet.

Se serveste rece!

 

Pofta Buna!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 1 kilogram
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:

Comentarii

lena
Elena (lena) 25 mar 2011, 07:30

Arata super drobul si sigur il incerc si eu de Paste - ca nu stau bine cu drobul de miel....

Ellena
Elena (Ellena) 25 mar 2011, 23:11

Multumesc Lena! Este si f.bun si merge asa de bine cu ridichi...nici eu nu ma impac cu carnea de miel