Biluțe de cartofi

Biluțe de cartofi

Aveam piure și se răcise, clar nu se mai putea mânca. Așa că mi-am adus aminte de rețeta mamei. Și anume: piure-ul l-am amestecat cu ulei, sare, piper, cașcaval, făină cât cuprinde, un pic de delikat și am pregătit biluțele numai bune de pus în tuci pentru prăjit, o nebunie... s-au mâncat imediat, eu nu le-am folosit ca și aperitiv, însă merg bine și simple. Poftă bună fetelor și de ce nu și băieților :-))

Ingrediente

Piure de cartofi
300 g
   
Sare
2 g
   
Piper
2 g
   
Delikat
2 g
   
Ulei
30 g
   
Cașcaval
30 g
   

Pași de urmat

Pas 1

Piure cu 30 grame ulei

Biluțe de cartofi - Pas 1
Pas 2

Opțional se poate pune și cașcaval

Biluțe de cartofi - Pas 2
Pas 3

Așa arată aluatul amestecat cu toate ingredientele

Biluțe de cartofi - Pas 3
Pas 4

Iar aici... rezultatul final, biluțele după ce au fost prăjite

Biluțe de cartofi - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 30 g (depinde cât de mari sunt biluțele)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 45 min
Data publicării:

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!