Ingrediente
●
Piept rata
1 buc
rata de curte
●
Patrunjel radacina
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de rata se taie in doua si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma se acopera si se fierbe la foc mic timp de 2 ore.
Pas 2
Dupa 2 ore adaugam sarea si legumele rase.
Pas 3
Dupa 10 minute adaugam orezul.
Pas 4
Masuram proportia 1 parte orez la 4 si 1/2 de supa (fiind pentru copii nu-l inchegam foarte tare) si daca mai este nevoie adaugam apa.
Punem la cuptor la foc mic pentru 30 de minute.
Pas 5
Servim cald, optional se poate adauga patrunjel verde.
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
180 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)