Ingrediente
●
Carne tocata de porc
1 kg
●
Pasta de tomate
4 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Pregatim compozitia: tocam ceapa marunt, verdeata si le punem peste carne, adaugam orezul, 2 linguri pasta de tomate, sare si piper dupa gust.
Pas 3
Oparim frunza de vita si formam sarmalutele.
Pas 4
Asezam sarmalutele intr-o oala, adaugam 2 linguri de pasta de tomate si bagam la cuptor. Eu le-am facut in vasul roman si nu mai trebuie adagata apa. Daca le faceti pe aragaz sau in cuptor si nu aveti vas roman, puneti apa sa le acopere.
Pas 5
La cuptor le lasam 2 ore la foc mic.
Le servim calde cu smantana si ardei iute.
Pofta mare!
Cantitate:
50 buc
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)