Ingrediente
●
Carne tocată de porc
1 kg
●
Pastă de tomate
4 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Pregătim compoziția: tocăm ceapa mărunt, verdeața și le punem peste carne, adăugăm orezul, 2 linguri pastă de tomate, sare și piper după gust.
Pas 3
Opărim frunza de viță și formăm sărmăluțele.
Pas 4
Așezăm sărmăluțele într-o oală, adăugăm 2 linguri de pastă de tomate și băgăm la cuptor. Eu le-am făcut în vasul roman și nu mai trebuie adăugată apă. Dacă le faceți pe aragaz sau în cuptor și nu aveți vas roman, puneți apă să le acopere.
Pas 5
La cuptor le lăsăm 2 ore la foc mic.
Le servim calde cu smântână și ardei iute.
Poftă mare!
Cantitate:
50 buc
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)