Mini croissante cu ciocolata

Mini croissante cu ciocolata

Ceva dulce si bun, foarte usor de facut in casa si pe placul tuturor.

Ingrediente

Aluat foietaj
400 g
( Bella)
Ciocolata cu lapte
1 buc
( 20 de cuburi)
Miez de nuca
2 linguri
Zahar
1 linguri
Ou
1 buc

Pasi de urmat

1

Aluatul de foietaj il scoatem din timp de la congelator sa se decongeleze la temperatura camerei, atfel incat sa lucram cu un aluat moale, dar rece. Nuca o maruntim si o amestecam cu zahar, iar ciocolata o rupem bucatele.

2

Intindem aluatul pe masa tapetata cu faina si il taiem triunghiuri cu un cutit bine ascutit si incins putin la foc.

3

Fiecarui triunghi in parte ii facem la capat o mica crestatura cu cutitul, de 1 cm si pe fiecare triunghi punem cate un cub de ciocolata.

4

Rulam pe fiecare dupa cum se vede in poza.

5

Le asezam intr-o tava cu hartie de copt.

6

Batem oul si ungem fiecare croissant cu acesta.

7

Dupa ce le-am uns, presaram pe fiecare nuca cu zahar si le bagam in cuptorul preincalzit pana devin aurii, frumoase si apetisante.

    POFTA  BUNA !

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 20 bucati
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Data publicarii:
Colectii: Dulciuri

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nina-Andreea
Nina-Andreea 13 aug 2012, 22:20

Demeeențiialee!!!

Poza mea pentru reteta: