Ingrediente
●
Aluat foietaj
400 g
( Bella)
●
Ciocolata cu lapte
1 buc
( 20 de cuburi)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Aluatul de foietaj il scoatem din timp de la congelator sa se decongeleze la temperatura camerei, atfel incat sa lucram cu un aluat moale, dar rece. Nuca o maruntim si o amestecam cu zahar, iar ciocolata o rupem bucatele.
Pas 2
Intindem aluatul pe masa tapetata cu faina si il taiem triunghiuri cu un cutit bine ascutit si incins putin la foc.
Pas 3
Fiecarui triunghi in parte ii facem la capat o mica crestatura cu cutitul, de 1 cm si pe fiecare triunghi punem cate un cub de ciocolata.
Pas 4
Rulam pe fiecare dupa cum se vede in poza.
Pas 5
Le asezam intr-o tava cu hartie de copt.
Pas 6
Batem oul si ungem fiecare croissant cu acesta.
Pas 7
Dupa ce le-am uns, presaram pe fiecare nuca cu zahar si le bagam in cuptorul preincalzit pana devin aurii, frumoase si apetisante.
POFTA BUNA !
Cantitate:
20 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: