Ingrediente
●
Aluat foietaj
400 g
( Bella)
●
Ciocolata cu lapte
1 buc
( 20 de cuburi)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Aluatul de foietaj îl scoatem din timp de la congelator să se decongeleze la temperatura camerei, astfel încât să lucrăm cu un aluat moale, dar rece. Nuca o mărunțim și o amestecăm cu zahăr, iar ciocolata o rupem bucățele.
Pas 2
Întindem aluatul pe masa tapetată cu făină și îl tăiem triunghiuri cu un cuțit bine ascuțit și încins puțin la foc.
Pas 3
Fiecărui triunghi în parte îi facem la capăt o mică crestată cu cuțitul, de 1 cm și pe fiecare triunghi punem câte un cub de ciocolată.
Pas 4
Rulăm pe fiecare după cum se vede în poză.
Pas 5
Le așezăm într-o tavă cu hârtie de copt.
Pas 6
Batem oul și ungem fiecare croissant cu acesta.
Pas 7
După ce le-am uns, presărăm pe fiecare nucă cu zahăr și le băgăm în cuptorul preîncălzit până devin aurii, frumoase și apetisante.
POFTĂ BUNĂ !
Cantitate:
20 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: