Ingrediente
●
Varză albă
1 buc
alegeți cantitatea după numărul de porții; eu am pus 1/4 dintr-o varză mare pentru 2 porții
●
Morcovi
1 buc
mic (opțional)
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Curățăm varza și o tăiem fâșiuțe subțiri. O așezăm într-un vas încăpător.
Pas 3
Radem morcovul pe răzătoarea mare/mică și îl punem peste varză.
Pas 4
Adăugăm sarea, piperul, oțetul și uleiul.
Pas 5
Urmează să amestecăm toate ingredientele, fie direct cu mâna, fie cu 2 linguri. Apoi o mutăm în castronele sau chiar în farfurie, alături de mâncare.
Pas 6
Eu am așezat-o lângă niște cartofi picanți cu cașcaval și carne. Poftă bună!
Cantitate:
2 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: