Ingrediente
●
Roșie
3 buc
Mărime medie.
●
Zeamă de lămâie
1 lingura
●
Busuioc
1 lingurita
Eu am pus oregano, pentru că nu aveam busuioc în casă.
●
Piper, sare
1 lingurita
După gust.
●
Măsline fără sâmburi
150 g
De preferat tăiate rondele.
●
Brânză feta sau telemea
150 g
●
Ulei de măsline
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se pregătesc ingredientele. (Am uitat să pun zeama de lămâie "la pozat").
Pas 2
Se taie castraveții, ceapa și măslinele rondele (asta în caz că nu le cumpărați deja tăiate).
Pas 3
Se taie roșiile în bucățele nu foarte mici.
Pas 4
Se pun toate legumele într-un vas și se amestecă.
Pas 5
Acum preparăm dressingul: În uleiul de măsline adăugăm busuiocul și zeama de lămâie (puteți pune puțină sare de lămâie, în caz că nu aveți lămâia proaspătă la îndemână). Se adaugă peste legume și se amestecă. Adăugați sare, piper după gust, dar țineți cont că și brânza este sărată.
Pas 6
Tăiați brânzica bucățele și adăugați-o în salată.
Poftă bună!
Cantitate:
600 g
(3 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
5 min
Data publicării: