Sunt bucuroasa sa va invit la un nou atelier de gatit, descoperim gusturi noi din produse simple! Comunicam si ne cunoastem intr-o atmosfera placuta, la un ceai/cafea si nu numai!

 

Dragii mei, ma bucur mult sa anunt deschiderea unei noi serii de ateliere de gatit! Dupa o pauza mai lunga in care am avut grija de Mariuca, fetita noastra mai mica, acum revin cu forte si idei noi, planuri mari, multe retete si gusturi descoperite, pe care abia astept sa le impart cu voi. Vreau sa gatim, vorbim,  dar si sa mancam bine, servim un ceai sau cafea, ne cunoastem si cu mare drag astept de la voi retete interesante, simple si gustoase.

Ne vom bucura de toate acestea in bucataria Tupperware, avem ustensilele cele mai frumoase si moderne, spatiul unde e simplu sa ajungeti din orice punct al Bucurestiului, frumos si curat.

De aceasta data atelierele vor fi cu o taxa simbolica de participare, de 30 lei (banii sunt pentru a cumpara ingredientele retetelor), pe care va rog s-o achitati in contul afisat mai jos. De acesti bani mancam pranzul impreuna si fiecare va avea cate un cadou marca Tupperware pentru acasa. Ceaiul si cafeaua sunt gratuite, deci eu zic ca merita :)

Va rog, veniti pregatiti sa gatim impreuna, va fi un atelier interactiv si chiar insist sa ne implicam cu totii in proces.

Atentie! Numarul de locuri este limitat!

Pentru a rezerva loc la atelier:

- va rog sa achitati 30 RON in contul IBAN: RO28INGB0000999905918668, Beneficiar: Elena Butuc, si numele persoanei pentru care se doreste rezervare.

- imi trimiteti un email pe [email protected], mentionati ca ati efectuat plata si pe ce nume - voi reveni inapoi pe mail-ul dvs cu o confirmare a platii si a participarii la atelier.

 

Atelierul nr.1 este Sambata, 15 octombrie, orele 11.00-14.00 la sediul si adresa de mai jos.

Nu uitati sa faceti rezervari!


Va propun urmatorul Meniu (inspirat de bucataria italiana):

- Paste de casa cu fructe de mare

- Paste cu Sos aromat de Rosii

- Gnocchi cu Sos Pesto

- Sos Marinara(il vom folosi la Paste si Gnocchi) dar e bun si pe paine!

Deserturi:

- Pizza la desert!

(Si chiar de 2 feluri, absolut fantastice si delicioase ambele)

- Si mai vedem, meniul ramane deschis pentru propuneri si sugestii!

Va astept cu mare drag!

Adresa este: Str. Halelor nr 5, etaj 1 sector 3, (langa banca RBS - vizavi de Tribunal, pe aceeasi parte cu hanul lui Manuc)

 

 

Comentarii

muresanim
muresanim 21 Nov 2011, 08:41

este pt prima data cand regret tareeeee de tot ca nu stau in Bucurestisi tocmai pt ca mi-asi fi dorit mult sa particip indraznesc sa intreb daca crezi ca in viitor ar fi posibil sa organizezi asa ceva si in Cluj sau alte orase din tara

Dorinutza
Dorinutza 21 Nov 2011, 09:14

wow...suna foarte interesant...si ma gandesc serios sa vin...moldoveanca mea di pisti Prut:*

Ionela A
Ionela A 21 Nov 2011, 09:21

Buna Lena,

Ma tenteaza foarte tare. Eu de obicei termin programul la serviciu la ora 18, dar voi incerca sa ajung. Abia astept sa vad pe viu si sa ne cumoastem.

Numai bine. Ionela.

Bubuttzza
Bubuttzza 21 Nov 2011, 12:06

Buna Lena,

Se face cumva vreo lista de participare...sau venim asa pur si simplu ...:))

adrianamo
adrianamo 21 Nov 2011, 14:00

:(  numai in Bucuresti...Nu se filmeaza aceste intalniri sa le vizionam si noi? Vreau si eu sa vad cum le gatiti al dente..

lena
Elena (lena) adrianamo 21 Nov 2011, 17:09

Muresanim, nu stiu ce sa spun de Cluj - sa vedem cum va merge la Bucuresti si cine stie....

Ionela, te astept oricand poti, daca ceva iti mai explic numa tie ce nu ai vazut

Bubuttzza, nu este nici o lista de participare(iei cutitul de acasa si vii:), deocamdata, pe viitor vedem -daca se imbulzesc prea multi o vom face

Adrinanamo, nu stiu daca vom filma ca nu prea sunt buna de filmat dar ceva poze sigur facem

Natali
Natali 21 Nov 2011, 17:29

Ce idee interesanta, Lena! Chiar imi pare rau ca e in timpul saptaminii, si mai ales joi, cind am o zi super aglomerata, altfel cred ca veneam si eu. Abia astept pozele si impresiile!

Ionela A
Ionela A 22 Nov 2011, 09:12

Buna Lena,   Abia astept sa vin si sa ne cunoastem. Nu as vrea sa ratez momentul cand o gramada de doamne vor scoate din posetele lor "Prada" sau "no-name" cateva "iatagane" mai mici sau mai mari ... Voi avea impresia ca vom lua lectii de autoaparare domestica... nu lectii de taiat legume. Trebuie sa mai si glumim ... ca in ziua de azi este necesar sa ne pastram intact spiritul de gluma. Pe curand,  Ionela.

TheValeria71
valeria buleu (TheValeria71) 23 Nov 2011, 20:24

doresc mult sa intru in acest atelier de gatit impreuna cu tine, dar din pacate stau in Timisoara, si este mai greu ,dar daca voi veni prin Bucuresti la cumnata mea am sa i-au legatura cu tine, toate cele bune si iti doresc de acum sarbatori fericite,dar astept retete speciale de Craciun de la tine.Valeria

anuska
anuska 23 Nov 2011, 23:28

draga Lena,am citit cu mare drag si interes retetele de la tine,imi doresc sa vin joi la atelier dar din pacate nu pot din cauza unei viroze respiratorii care ma tine de o saptamana la pat,nu am nici macar voce...te rog mult vreau neaparat sa vin la urmatorul atelier cat de repede se poate.cu mare drag .ana serbu

lena
Elena (lena) 23 Nov 2011, 23:34

Anuska, iti doresc sanatate mutla si cat mai repede, te astept la urmatoarele ateliere cu mare dragUrmareste site-ul si newsleterele ca sa fii la curent cu zilele fixate.

rena
rena 24 Nov 2011, 10:29

as veni cu o f. f. placere, dar de la valcea pina la bucuresti e ceva distanta si nu pot pleca de la serviciu. o sa ma gindesc la voi cu ...putina invidie pupici

natali7k
natali7k 24 Nov 2011, 12:11

ma bucur ca am gasit la timp acest anunt! vin si eu..mai sunt locuri?

Sorin
Ionel Popovici (Sorin) 24 Nov 2011, 14:19

Regret ca sunt din provincie si nu pot participa. Mi-ar fi placut caci suna  ademenitor.

anisoara
anisoara 24 Nov 2011, 15:13

pacat ca nu se organizeaza asa ceva si la noi in Chisinau as fi mers cu siguranta!

erika2
orheanu nadejda (erika2) 24 Nov 2011, 15:17

buna Lena sa stii ka tare mas bucura sa vin dat din pacate nu pot, am copil mic si sunt si departe de bucuresti si kear nu pot .

maiacristina
maiacristina 24 Nov 2011, 21:41

Super prezentare , acum m am intors de la aceasta minunata intalnire.Lena este o minune in bucatarie, mi a placut foarte mult tot ce a gatit iar produsele Tupperware  sunt ideale atunci cand vine vorba de gatit rapid si sanatos...ne revedem  luni  cu un desert minunat de ciocolata :)))Te pup Lena

natali7k
natali7k 24 Nov 2011, 21:53

si eu am ajuns acum de la prezentare..felicitari, Lena! mi-a placut mult de tine si de minunile pe care le-ai facut acolo! cel mai mult mi-a placut naturaletea cu care spuneai totul..cred ca acest fapt a dat tot farmecul intalnirii..sunt foarte entuziasmata de toate secretele pe care le-am invatat in seara asta! i le-am spus pe toate sotului meu dintr-o suflare......de-abia astept ziua de luni cu preparatele de post!

Mult succes in continuare!

Claudia Radu
Claudita (Claudia Radu) 24 Nov 2011, 21:54

Imi pare nespus de rau ca nu pot sa ajung, sunt mult prea departe de Bucuresti! Incercati sa filmati, sigur suntem cu ochii pe voi, imi plac foarte mult emisiunile culinare. Sau poate cateva fotografii. Toate cele bune si succes! 

Je t adore Lena! Merci beaucoup!

natali7k
natali7k 24 Nov 2011, 21:58

si inca ceva... azi este ziua in care am intrat pentru prima data pe acest site si cand am vazut anuntul, am hotarat pe loc ca voi veni..si pe deasupra am si facut aluatul pentru placinta de post..dar nu am terminat-o pentru ca trebuia sa ajung la atelierul de gatit..o sa o termin maine pentru ca am inteles ca ii face bine sa stea si peste noapte la frigider..Lena, nu stiu ce s-a intamplat, dar m-a vrajit pe loc site-ul asta. Felicitari!

lena
Elena (lena) 24 Nov 2011, 22:47

Va multumec mult de comentarii si de apreciere - am avut mari emotii, dar trecusera repede, ati vazut ca de mancare pot vorbi mult si gustos:)

Nu am cuvinte, sunt plina de impresii, de aprecierlie voastre si de toata seara de azi.

Promit pana sambata sa vedeti si ceva poze, o mica descriere si anuntul cu urmatorul atelier de luni, cu tematica de post si vegetariana.

Ionela A
Ionela A 25 Nov 2011, 10:00

Buna Lena,

Mi-a placut foarte mult prezentarea de aseara. Produsele tupperware m-au incantat foarte mult. Te-ai descurcat excelent Lena !!! Felicitari !!! Felicitari si Elenei !!!

Vreau sa am o perioada in care sa tin post inainte de Craciun. Abia astept sa ne vedem data viitoare cu produse de post. Pentru inscrierea de luni, 28 noiembrie ce trebuie facut ? Astept fisele de inscriere. Sa auzim de bine. Pupicei, Ionela.

elenush
elenush 25 Nov 2011, 10:01

te rog frumos,daca poti posta video pe pagina de facebook,i-ti urmaresc retetele din spania,sunt super,dar in direct nu te pot urmari,ar fi bine cu niste mini-filmulete,eu una as fi incintata   un salut si i-ti doresc sarbatori fericite de acum

danielle
danielle 26 Nov 2011, 00:55

am incercat de multe ori sa postez dar nu merge, mi-am schimbat e-mail ul ,oricum vreau sa -tzi spun FELICITARI pentru realizarea ta culinara, esti singura dupa site romanesc care il citesc si ma inspir dupa retetele Lena. Inca o data succes si imi pare rau ca nu pot participa la Atelier de gatit la Lena (ne desparte oceanul) .

lenor
Elena (lenor) 27 Nov 2011, 17:34

Multumesc Ionela de aprecieri, multumim si Lenei pentru experienta si pentru secretele impartasite. Toate produsele in care si cu care s-a gatit sunt Tupperware - pentru detalii si comenzi va astept cu un mail la [email protected], 0723590128 - Elena

maiacristina
maiacristina 28 Nov 2011, 15:21

ne vedem la 18.00,  Cristina :)

rody
rody 28 Nov 2011, 18:15

Imi pare rau, nu am cum sa ajung nu stau in bucuresti. Pupici

Ionela A
Ionela A 29 Nov 2011, 14:22

Buna,

Dragele mele Elene, va multumesc mult pentru prezentarile voastre de la atelierul de gatit. Am invatat multe lucruri de care nici macar nu banuiam. Felicitari pentru Atelierul de gatit II, a fost excelent !!!! Sper sa-mi fac timp cat mai  mult pentru a gati asa cum m-ati invatat voi ... si cum ma veti invata in continuare.

Sper sa ne vedem curand.

Sa auzim numai de bine !!! Cu drag, Ionela.

marialica
marialica 01 Dec 2011, 02:07

Buna! mi se par super interesante atelierele de gatit. dar eu sunt din constanta...si aici nu am auzit pana acuma de asa ceva. Exista vreo sansa sa se faca si in constanta ateliere de gatit? sau cursuri pt amatori? pt ca nu lucrez in domeniu, pur si simplu ma pasioneaza si vreau sa invat sa fac de toate!

lena
Elena (lena) marialica 01 Dec 2011, 08:26

Marialica, pentru exact la fel ateliere in Constanta nu cred ca gasesti, dar stiu ca se mai face ceva - trebuie sa contactezi reprezentantul Tuperware din Constanta si sa intrebi. Intreab-o te rog pe Dna. Elena Raducu([email protected]) de asta, ea stie persoana din Constanta.

lenor
Elena (lenor) 08 Dec 2011, 10:25

Marialica, in Constanta, gasesti Atelier de gatit in fiecare zi de joi orele 16,30 la sediu str I G DUCA nr 25.

Ionela A
Ionela A 08 Dec 2011, 11:39

Imi pare foarte rau ca nu pot veni azi la Atelierul de gatit. Mi-am schimbat programul la birou si trebuie sa raman pana la ora 19.15 in luna decembrie. Nu am cum sa mai ajung... Stiu ca voi pierde multe lucruuri interesante dar va rog sa povestiti tot ce se petrece acolo. Astept vesti multe. Azi dim mi-am pregatit guacamole pentru masa de pranz. A iesit excelent. Multumesc mult. Cu drag, Ionela. 

melania
melania 13 Dec 2011, 08:22

citesc cu mare drag si interes retetele de la tine, dar din pacate nu pot participa la atelier din cauza unui program haotic la serviciu. Iti doresc cele mai frumoase sarbatori

Cri Elena
Cristina Elena (Cri Elena) 13 Dec 2011, 09:11

Imi pare nespus de rau ca nu sunt mai aproape de Bucuresti dar de la Arad e cale lunga................ sunt sigura ca o sa va simtiti bine, astept cuminte retetele si va doresc di suflet Sarbatori minunate alaturi de cei dragi!

 Cristina

corinabara
corinabara 16 Dec 2011, 22:13

acum 2 zile din greseala cautind pe google o reteta cu cozonaci am dat peste acest site este foarte imbietor si imi plac prezentarile.As veni cu drag sa vad live, dar din pacate locuiesc in Anglia.De Craciun am sa fac cateva din retetele tale.VA DORESC SA AVETI SARBATORI FERICITE UN CRACIUN FERICIT SI MULT SUCCES

veronica cluj
Veronica-Daniela (veronica cluj) 18 Jan 2012, 08:42

Ferice de cele si cei care pot veni! Si mie mi-ar placea tare mult! Am vrut sa te intreb... este cumva vreun index al retetelor pe care le faceti la atelier sa le putem vedea si noi? Ar fi super sa fie grupate undeva toate retetele de la atelier!!! daca sunt pe undeva si nu le-am vazut eu, te rog, semnalaeaza-ma! In rest, tin pumnii si spor la bucatarit!! Astept sa vad ce noutati mai descoperiti! Trebuie sa scri "acest site da dependenta"..eu il vizitez zilnic...

b00b0ana
b00b0ana 18 Jan 2012, 09:58

Doamne, de ce nu ai spus mai demult??? n-mi faceam planuri pentru week-end. Sunt atat de dezamagita, chiar imi doream sa ajung si eu. sper sa ne tii la curent cu ce se intampla acolo. Pup! 

lena
Elena (lena) b00b0ana 18 Jan 2012, 18:30

Veronica, de obicei retetele cele mai reusite le pun pe site. Dar in rest nu reusesc sa le pun pe toate si tot ce povestesc acolo. Mici chestii, tehnici - chiar insist sa puna toti mana si sa vada cum se lucreaza cu mancarea.

Acum incep seria cu aluaturi, ele sunt pe site - la placinte, paine,etc. Doar ca le voi explica pe viu :)

Va pup si multumesc pentru comentarii!

klubnika17
Marina (klubnika17) 19 Jan 2012, 22:14

Buna Lena.

In primul rand vreau sa te felicit pentru aces site si sa iti multumesc pentru ca mi-a fost util de multe ori.

Am si eu doua intrebari: 1. Daca vream sa participam la atelier trebuie sa venim cu ceva de acasa sau sa cumparam ceva de la magazin? 2. Pot participa si barbatii? :D :D :D

O seara frumoasa.

lena
Elena (lena) Marina (klubnika17) 19 Jan 2012, 22:24

Klubnika, te pup si multumesc de apreciere, sincer ma bucur ca va ajuta!

La atelier recomand sa veniti numa cu pix si ceva de notat, intrarea este gratuita, bineinteles ca pot veni si barbatii, numa sa fie cuminti :)

stiuca
stiuca 06 Mar 2012, 17:42

Pacat locuiesc la Sibiu.Recomand celor care pot sa o faca ca CRED ca ar fi pacat sa poti ,si sa nu onorezii ,o asemenea OFERTA .

sara33
sara33 07 Mar 2012, 14:09

buna lena!multumesc frumos pt invitatiile la salonul d gatit,dar dupa cum stii,sunt foarte departe!cand voi fii aksa,k siguranta k voi venii!imi pare rau k pierd okzia de a invata noi retete si tactici de gatit,si pierd cadouridar asta este!pupici dulci!

Geea
Geea 27 Mar 2012, 20:58

Buna Lena!Iti multumesc pt. invitatie.Sigur ca voi veni.De la inceput am fost fascinata de retetele culinare pe care le postai pe blog.Ne vedem acolo!

lena
Elena (lena) 27 Mar 2012, 21:33

Te astept neaparat!

Ionela A
Ionela A 28 Mar 2012, 13:16

Buna Lena,

Imi pare foarte, foarte rau ca nu pot veni in aceasta sambata; voi pleca din localitate de vineri si ma intorc duminica. Imi pare foarte rau ca nu pot afla minunatele secrete culinare care se vor dezvalui sambata 31 martie 2012. Sper sa vedem pe site retetele delicioase. Pe curand. Pupicei, Ionela.

CorinaB
CorinaB 28 Mar 2012, 18:54

As vrea foarte mult sa particip,dar locuiesc la Sibiu,e prima data cand regret ca nu stau in Bucuresti.Poate pe viitor se poate si in ardeal,sigur ar fi plina sala.

Roxana Haidu
Roxana Haidu 29 Mar 2012, 15:48

Drage prietene ardelence,

Doresc sa va informez ca ATELIERUL CULINAR TUPPERWARE se desfasoara saptamanal atat in Baia Mare cat si Cluj-Napoca. Pentru ora, zi si locatie puteti suna la nr. de telefon 0744608416.

Va asteptam cu drag si cu surprize!

danielavlascu
Daniela (danielavlascu) 30 Mar 2012, 17:29

Buna ziua Lena si tuturor gospodinelor,

In primul  rand vreau sa-ti multumesc Lena pentru retetele tale minunate si pentru sufletul depus in bucataria "virtuala", asa cum o vad eu.Vreau sa-ti spun ca te-am descoperit de vreo doua  saptamani si nu ma mai pot opri din a face, cu mare drag, diverse retete. Tot ce am incercat a iesit exact ca in pozele tale, chiar acum sunt in cuptor doua tavi cu- chec simplu ( facut a doua oara saptamana asta). Eu si fiul meu suntem devoratori de chec. Vreau sa-ti spun ca am facut si prajitura cu branza, inteligenta- foarte simpla si surprinzator de gustoasa - mie nu-mi plac placintutele cu branza, dar cea "executata"100% dupa reteta ta- este EXTRAORDINARA. Am mai incercat Prijoski - deliciosi, acum doua zile am facut parisiene cu mere-yam-yam, saptamana trecuta ciorba de pui a la grec, iar azi voi face pate de fasole rosie cu ciuperci, daca nu uita sotul meu sa faca cumparaturile :). 

Mi-as dori sa particip la atelierul de maine, dar nu stiu cat dureaza, iar cu bebelina de 9 luni nu pot veni, poate la urmatorul atelier voi putea participa. 

Lena, iti multumesc pentru aceste retete minunate. Te pupam si mai asteptam noutati, sincer acum esti sursa princilala - number 1, de inspratie in ale gatitului.

De ce nu particip la Mastter Chef????? ; sigur vei castiga:)

Pupicei

lena
Elena (lena) Daniela (danielavlascu) 30 Mar 2012, 17:36

Salutare Daniela, iti multumesc din suflet pentru acest comentariu, chiar ma bucur ca va sunt de folos retetele si le apreciati. Referitor la durata atelierului - este cam 2-3 ore, depinde de fiecare cat vrea sa prinda din el :) As participa la Masterchef, dar din pacate de 1 an nu mai sunt amatoare, am facut cursuri de bucatari, ca sa consolidez experienta si sa va dau sfaturi cat mai competente. Si la concurs participa doar amatorii fara calificare de bucatar.

Oricum, ma puteti "vedea" in fiecare zi aici pe site si la Ateliere :)

Te pup si multa sanatate puiului vostru

danielavlascu
Daniela (danielavlascu) 30 Mar 2012, 17:49

Buna din noi Lena,

Pacat  si pentru mine, daca te-as fi descoperit mai de demult, participam eu la concurs si imparteam premiul:).Multumim pentru urari.Imi doresc sa vin la atelier, dar  cu siguranta Mazarica mea de 9 luni te-ar acoperi cu glasciorul ei de cocorica :), dar nu-i nimic sunt sigura ca ne vom intalni cu alta ocazie, pana atunci il voi initia si pe devoratorul de chec-fiul meu- cel maricel, in ale gatitului cu ajutorul retetelor minunate de aici.

Multumim, succes maine si mullti pupici.

Un sfarsit de saptamana delicios ca la Lena acasa, hihihihhi.,

adi72q
Adrian (adi72q) 30 Mar 2012, 19:55

Imi pare sincer rau ca nu pot participa la activitatile din atelier,din pacate locuiesc in celalalt capat al tarii , in Timisoara , deci imi este cam dificil sa ajung pana acolo, dar , daca se iveste oportunitatea vreunei deplasari in zona , promit sa nu ratez ocazia

mamaMIHAELA
mamaMIHAELA 16 May 2012, 22:21

Lena, imi voi programa o vizita la Bucuresti special pentru unul din atelierele viitoare. Ma bucur ca la atelierul de maine va participa fiica mea, care este studenta la Bucuresti. Abia astept sa aud impresiile ! Sunt convinsa ca atelierul va fi o reusita !

lena
Elena (lena) 16 May 2012, 22:24

Multumesc Mihaela, va astept cu drag!

mamaMIHAELA
mamaMIHAELA 17 May 2012, 22:31

Asa cum ma asteptam si cum speram,  a fost un SUPER-ATELIER ! Abia astept sa apara retetele pe site ! Fetelor le-a placut foarte mult si s-au simtiti foarte bine ! Multumim mult !

lena
Elena (lena) 17 May 2012, 22:35

Va pup si aveti o fata foarte bravo - cuminte, frumoasa si cu bun simt!

Chiar ma bucur ca au ajuns, vazut si gustat mancarurile, neaparat le pun si pe site

sara33
sara33 05 Jun 2012, 20:54

buna lena!poate prin toamna,o sa reusesc si eu sa ajung la un atelier,ar fii super!nu promit pt k nu vreau sa ma tin de promisiuni si sa le inklc!dar sincer,tare mi as dorii!te am pupat,si stiu k o sa fie super tare si k o sa va distrati!

Geea
Geea 06 Jun 2012, 09:38

Buna Lena! La toate atelierele ai venit cu retete minunate . Nu pot lipsi nici de la acesta , care pare foarte apetisant. Abia astept sa ne vedem! Te pup!

sara33
sara33 07 Jun 2012, 15:09

buna lena!distractie placuta azi la atelier!v-am pupat!

mona30
mona30 07 Jun 2012, 21:46

abia astept sa particip ,cu drag

ALEXANDRINA
ALEXANDRINA 18 Oct 2012, 13:28

As veni dar nu sutn in tara,imi pare tare rau ca as vrea sa te cunosc si nu sunt nici din bucuresti,sunt din targoviste as fi aproape dar nu sunt in tara,te pup si sa ai o zi frumoasa si spor la gatit te pup!!!!

roberth
roberth 18 Oct 2012, 17:38

Nu am cuvinte sa spun cat imi pare de rau ca nu pot sa vin... eu lucrez non stop... mai am un job si, daca la primul mai pot sa ma invoiesc, la al doilea nu se poate. Sper sa fie o experienta placuta pentru voi si, poate cine stie, ne vom vedea data viitoare. 

floricov
floricov 19 Oct 2012, 11:06

Bună Lena !!! m-am simtit minunat in atelierul tău, mancarea a fost desavârsită..... astept reteta de chec cu gris...i-am povestit fetitei mele ce bun a fost checul si se lingea pe botic...

lena
Elena (lena) 19 Oct 2012, 11:11

Roberth, imi pare foarte rau, dar lasa ca vor mai fi ateliere, chiar pe 6 noiembrie este planificat altul, am planuri marete pentru atunci :)

Floricov, ma bucur tare mult, am avut emotii dar sustinerea vostra a facut sa fie totul bine si a mers cum am planificat. Chec-ul il pun cat mai repede, poate chiar in week-end

floricov
floricov 19 Oct 2012, 11:25

Super!!! mulţumesc mult

Lolinka
Lolinka 03 Nov 2012, 10:33

Nu am mai participat la asa ceva si ma intereseaza pt ca am inceput sa ma initiez in hrana raw vegan.

As vrea sa stiu daca exista o taxa de participare si daca poate sa participe si sotul meu - participare activa,evident.

Multumesc,

Lolinka

lena
Elena (lena) 03 Nov 2012, 10:41

Lolinka nu este taxa de participare si bineinteles ca puteti veni impreuna cu sotul, sunt multi care vin perechi. Nu uita sa faceti rezervare, ca sa fim siguri ca aveti locuri.

Lolinka
Lolinka 07 Nov 2012, 10:53

Multumim,Lena

A fost foarte interesant.Ne-am simtit bine,am invatat lucruri noi si in weekend facem...biscuiti.Ma gandeam daca nu ar merge si cu dovleac in loc de morcovi.Voi incerca si voi reveni cu amanunte.

Numai bine

Sorin
Ionel Popovici (Sorin) 07 Nov 2012, 13:27

Mi-ar placea si mie sa particip la un astfel de atelier,  dar,datorita distantei mari intre localitati, nu pot participa, multumindu-ma doar cu retetele tale si-ti multumesc pentru acest lucru!

tina32
tina32 17 Nov 2012, 13:13

DRAGA ME-A LENA... MA BUCUR FOARTE MULT DE FIECARE DATA CAND POSTEZI O RETETA NOUA TOATE SANT DELICIOASE ESTI O GOSPODINA DESAVARSITA SI FOARTE PRICEPUTA ..MA BUCUR FOARTE MULT CA INPARTASESTI CU NOI TOATE IDEIILE SI RETETELE TALE SI PT. ASTA ATI MULTUMIM...NU POT VENI LA DEMONSTRATIILE PE CARE LE FACI PT. CA DIN PACATE NU LOCUIESC IN ROMANIA  SI AMI PARE RAU IN ACELE MOMENTE IN CARE NU POT LUA PARTE IN GRUPUL VOSTRU DAR, ATI CITESC TOATE RETETELE PE CARE LE POSTEZI SI MULTE DINTRE ELE LE INCERC SI MMMMMM SINAT DELICIASE .ITI UREZ MULTA BAFTA IN CONTINOUARE SI SA POSTEZI CAT MAI MULTE RETETE TE PUPAM CU DRAG!!!!

tiki
tiki 21 Nov 2013, 17:58

Buna seara.Dupa cum ai aflat deja,azi am sosit din Bucuresti,asa ca nu mai pot veni asa repede. Poate luna viitoare daca stiu din timp. N-ai idee cat regret. Sper sa vad niste poze. Iti doresc bafta si sa-ti iese tot ce-ti propui.As zice ca-ti tin pumnii, dar stiu ca nu e nevoie. Pupici.

lena
Elena (lena) 21 Nov 2013, 18:12

Imi pare rau Sanda, abia ieri seara s-a hotarat. Sper sa reusim sa facem si poze, sa le pun pe facebook.

scrisulici
scrisulici 21 Nov 2013, 19:34

Buna seara, eu voi veni cu o prietena. Am dat e-mail pe [email protected], dar as fi vrut sa stiu daca trebuie sa aducem ceva in afara de cutit si banuiesc ca shortz, manushi, etc. Trebuie sa aducem ingredientele? Sau alte ustensile? Multumesc.

lena
Elena (lena) scrisulici 21 Nov 2013, 19:37

Nu trebuie sa aduceti nimic, avem de toate

orhidee
orhidee 23 Nov 2013, 17:07

Sper ca mai sunt locuri,nu am mai fost la asemenea ateliere si suna interesant meniul.Abia astept sa vin

lena
Elena (lena) 24 Nov 2013, 09:23

Locuri mai sunt, sa-mi trimiteti un mail cu Rezervare sa va trec pe lista.

AMV
Adriana (AMV) 24 Nov 2013, 18:13

URAAA !!!!!!! Imi era dor de un atelier !

lena
Elena (lena) 24 Nov 2013, 18:38

Si mie Adriana! Va astept cu mare drag!

Lubita
Lubita Iancu (Lubita) 25 Nov 2013, 18:12

Buna seara si multumesc foarte mult pentru invitatie dar pentru ca nu locuiesc in Bucuresti regret foarte mult acest eveniment;eu doresc tuturor succes si abia astept sa ne povestiti cum a fost si ce bunatati ati preparat!!

O seara buna in continuare!

rho
rho 27 Nov 2013, 16:24

lena regret mult ca nu sunt in romania sa pot veni si eu ar fi minunat sa pot face o reteta impreuna .... dar astept cu nerabdare noile retete ce le faceti asa pot sa incerc si eu va doresc succes la toate si multa sanatate din italia 

Gabitza
Gabitza 27 Nov 2013, 21:57

Seara de azi 27.11.2013 chiar mi-a inseninat "ziua" si m-a incarcat pozitiv din simplul fapt k am fost la atelier!!!Multumiri calde din partea Gabrielei-eu si Viorela!!!!Va doresc la cat mai multe ateliere pentru k atata pasiune da depedenta!drept urmare mi am propus sa fac toate felurile de mancare gustate-numai k mie nu imi va lua 2 h..., dar ma multumesc cu cat pot, pentru ca un lucru e clar !vor iesi de nota 10 !!!!Sunteti genul de om care inspira si va multumesc inca o data pentru munca depusa ..atat la atelier cat si pe site..

lena
Elena (lena) 27 Nov 2013, 22:25

Uite ca am venit obosita de la atelier si putin epuizata, parca cu un mic sentiment si senzatia ca puteam mai bine... Dar Gabi mi-ai facut seara mai frumoasa si iti sunt recunoscatoare ca mi-ai scris atat de sincer! Va pup si va astept cu drag intotdeauna!

scrisulici
scrisulici 28 Nov 2013, 10:50
 Eu ma asteptam ca la atelier sa invatam sa gatim, deaceea am fost putin dezamagita de faptul ca a fost mai mult o prezentare Tupperware cu public decat un atelier la care sa pui mana sa gatesti. 

 Dar Elena s-a descurcat excelent, este un om  foartre deschis si natural, care intr-adevar inspira. 

Retetele au iesit ok, mi-a placut faptul ca au fost vegetariene majoritatea, eu cred ca noi romanii avem nevoie sa invatam sa gatim mai fara carne si mai aromat. Eu am obceiul sa adaptez orice reteta la gusturile mele si cu siguranta asa se va intampla su cu acestea, dar voi incerca cu siguranta Raita si Curry-ul cu linte, care sunt foarte usor de facut si au o aroma deosebita. 

Multumim pentru invitatie! 

lena
Elena (lena) 28 Nov 2013, 12:18

Multumesc de comentariu Scrisulici, obiectiv bineinteles - din pacate trebuie sa fac compromisuri pentru a avea ocazia sa contactez cumva cu cei de pe site, de a mai face schimb de idei si a ne cunoaste.

Un atelier in care sa pui mana sa gatesti necesita investitii in spatiu, chirie, ustensile, masinarie, ingrediente si bineinteles nu va fi gratuit(si nici ieftin) intr-un final pentru cei care participa.

Publicitatea vaselor a fost pretul pe care l-ati "platit", eu cred destul de corect. Nimeni nu va impune nimic, ati aflat ceva nou si atat. Este evident ca un sponsor sa-si faca reclama la produsele lui.

scrisulici
scrisulici 28 Nov 2013, 12:28

Da, sunt deacord. Doar spuneam ca am venit eu cu alte asteptari.

 In imaginea mea "atelier" este ceva la care faci. Poate la un moment dat puteti organiza si un astfel de atelier, chiar si cu bani. Prietenul meu Andrei de exemplu, care a venit aseara, este un incepator dar foarte entuziast al gatitului, si si-ar fi dorit sa invete cum se toaca, cum se amesteca, cum se fierb ingredientele. Cred ca si el ar fi incantat de un atelier platit in care sa aiba ocazia sa faca efectiv aceste lucruri sub indrumarea cuiva. 

Pe de alta parte cred ca ne uitam cu totii prea mult la emisiuni gen Masterchef si ni se pare ca este simplu sa organizezi asa ceva (ceea ce este cu totul fals). :)

lena
Elena (lena) 28 Nov 2013, 12:40

Da, asa-i - este frumos la suprafata dar este o mare munca de organizare si calculare detali. In forma de ieri parca simpla dar sa stii ca a luat ceva timp si eforturi, imi ia 2 zile sa-mi revin dupa asa o tensiune si efort psihic.

Prietenul tau trebuie sa se apuce cu mainile lui si sa aiba inititativa, atunci cand am invitat lumea sa ma ajute asta a fost intentia, sa va implic si pe voi, bineinteles nu pe toti o data. In mod normal eu acele retete le faceam singura intr-o ora, cu implicarea altor persoane a luat 2.5 ore, iar daca implic pe fiecare la rand, mai ales incepatori nu vor mai rezista ceilalti sa astepte.

Vezi ca aici sunt intre multe focuri si trebuie sa am grija cu toti - sponsorii sa-si primeasca loc si timp de publicitate, sa va arat voua ceva nou si deosebit, sa ma incadrez in timp, sa fie gustos si nici sa va plictisesc/dezamagesc.

Sunt constienta ca este loc intotdeauna de mai bine, dar acum pe moment astea sunt posibilitatile si ma bucur ca vi le pot oferi macar in asa forma.

Oricum o mare recomandare pt Andrei - nu astepta cineva sa te invete, ia cutitul in mana, greseste, strica mancare, alimente si sa vezi ca iese bine intr-un final. Retetele de pe site cu pasi iti vor fi de ajutor, doar sa vrei :)

tiki
tiki 29 Nov 2013, 08:34

Buna . Lena esti de admirat pentru ceea ce faci din toate punctele de vedere. Promit ca la urmatorul Atelier sa fiu si eu prezenta. Cred ca ai avut un consum psihic mare,dar acuma a trecut si trebuie sa te linistesti ca a trecut si sa ai putere sa ne incanti in continuare cu alte retete noi. Astept sa vad pe site retetele facute la Atelier ca nu am gasit decat Mousse au Chocolat. Si ceva poze nu ati facut? Poate le pui pe facebook. Pupici.

lena
Elena (lena) tiki 29 Nov 2013, 10:02

Sunt pozele pe facebook Sanda, intra pe pagina lalena de pe facebook si vezi un mic album acolo. Te pup si multumesc de mesaj!