Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
3 linguri
●
Nucsoara
0.25 lingurite
Adica un varf de cutit
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-o tigaie se topesc 3 linguri de unt
Pas 2
Apoi se adauga 3 linguri de faina si se lasa 5 min sa se caleasca.
Pas 3
Apoi se toarna cate putin lapte si se amesteca continuu.
Atentie! Nu turnati tot laptele o data, sa nu se formeze cocoloase.
Pas 4
Dupa ce se toarna tot laptele si compozitia devine omogena, se lasa sa fiarba 5 min la foc mic.
Se pune sarea si nucsoara, se amesteca si se stinge focul.
Observatie: Daca totusi s-au format cocoloase, folositi un mixer pentru a le dizolva.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
5 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)