Ingrediente
●
Făină albă calitate superioară
3 linguri
●
Nucșoară
0.25 lingurite
Adică un vârf de cuțit
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-o tigaie se topesc 3 linguri de unt
Pas 2
Apoi se adaugă 3 linguri de făină și se lasă 5 min să se călească.
Pas 3
Apoi se toarnă câte puțin lapte și se amestecă continuu.
Atenție! Nu turnați tot laptele odată, să nu se formeze cocoloașe.
Pas 4
După ce se toarnă tot laptele și compoziția devine omogenă, se lasă să fiarbă 5 min la foc mic.
Se pune sarea și nucșoara, se amestecă și se stinge focul.
Observație: Dacă totuși s-au format cocoloașe, folosiți un mixer pentru a le dizolva.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
5 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)