Ingrediente
●
Paste
500 g
aici Fusilli mici
●
Ciuperci albe proaspete
500 g
sau o conserva de ciuperci in apa
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Branza telemea
100 g
de vaca sau oaie
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Pieptul de pui se taie bucatele mici si se pune la calit in putin ulei - amestecati periodic.
2
Cand carnea incepe sa se rumeneasca adaugati ciupercile taiate marunt sau cele din conserva scurse bine de apa.
Amestecati si lasati sa se mai caleasca impreuna 5 minute.
3
Apoi potriviti de sare si piper, opriti focul.
4
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe eticheta, se spala bine cu apa rece si se pun intr-un bol adanc.
5
Intr-un bol mai mic amestecati(cu un tel sau furculita) ouale cu smantana, putina sare si piper.
6
In bolul cu paste adaugati branza telemea maruntita bine cu mainile sau o furculita.
7
Apoi adaugati ciupercile si carne, peste toate turnati compozitia de oua si smantana.
8
Toate astea amestecate bine se pun intr-o tava adanca de cuptor(unsa cu putin ulei sau unt) si se presara cu cascavalul dat prin razatoare.
9
O puneti la cuptor preincalzit la 200 grade pentru 35-40 de minute.
10
O serviti imediat sau o lasati macar 15-20 minute sa se mai consolideze cascavalul.
Daca o serviti mai fierbinte nu se va tine chiar perfect, asa o sectiune ca in poza se poate face cand budinca este calda, nu fierbinte.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(6-7 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)