Ingrediente
●
Paste
250 g
Eu am folosit tagliatelli
●
File de somon proaspat
500 g
●
Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel)
1 lingura
eu am pus patrunjel si busuioc
●
Piper negru
0.25 lingurite
un varf de lingurita
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curatati si spalati ceapa, apoi o taiati marunt si o caliti in putin ulei.
Pas 2
Rosiile le opariti cu apa fierbinte 1 min, apoi le decojiti si taiati cubulete mici. Adaugati peste ceapa calita, amestecati bine si lasati 10 min sa fiarba bine impreuna.
Pas 3
Fileul de somon il spalati bine si taiati cubulete, adaugati in amestecul de ceapa si rosii, lasati 10 min sa fiarba bine.
Pas 4
In final adaugati sare, piper, verdeata si scurgeti o jumatate de lamaie.
Pas 5
Amestecati bine si stingeti focul.
Pas 6
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Pas 7
Amestecati pastele cu sosul de somon si rosii, le serviti cu verdeata sau cascaval ras.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(5-6 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)